Bi radi letos podarili darilo z močnim sporočilom? To je naš predlog!

V času, ki deluje hladno in celo kruto, vsi iščemo tisto nekaj topline in prijaznosti v ljudeh in stvareh. Zato letos podarite posebno darilo – takšno, ki s seboj prinaša sporočilo in veliko ljubezni.

Promocijsko sporočilo, 30. 11. 2020
Bi radi letos podarili darilo z močnim sporočilom? To je naš predlog! - Foto: Aleksandra Saša Prelesnik, PROFIMEDIA, PROMO

Beseda domače vsekakor zveni najbolj prijetno, pristno in nadvse toplo. Zakaj ne bi letos podarili nekaj domačega in v teh težkih časih pocrkljali ljudi, ki jih imate radi?

Darilo s srčnim sporočilom

Ko podarite nekaj domačega, je to dejanje, ki ima več pomenov. S takim darilom podarite toplino in ljubezen, hkrati pa poskrbite za zdrav pristop in skrb za okolje. Domače je namreč tudi zdravo, saj se brez daljših prevozov in shranjevanj ohranjata svežina in boljša hranilna vrednost lokalno pridelanih živil (ki so pridelana tudi z uporabo manj pesticidnih sredstev). Z izbiro lokalne hrane pa poskrbite še za manjši negativen vpliv na okolje in ekosistem (v okolje se spusti manj izpušnih plinov).

Če torej iščete tako darilo, darilo, ki prinaša toplino, je pristno, uporabno in okusno ter dobro dene, povrhu pa ima še lepo sporočilo, ga lahko vsekakor najdete med izdelki, ki so v Mercatorju označeni z rdečim srčkom Radi imamo domače.

Kaj domačega lahko podarimo?

Pod rdečim srčkom se na Mercatorjevih policah skriva za vsakogar nekaj – od dišečih mesnin do sladkih piškotov in sokov, izbranih sirov in marmelad, od čajev, vložnin in plemenitega olja do odlične moke za praznično pecivo.

Lokalni proizvajalci jih pripravljajo z ljubeznijo do svoje zemlje in svojih ljudi, z domačimi dobrotami se podpiramo in si delimo dobo. V teh izdelkih so združeni naša tradicija, naši običaji in okusi. 

Gre za več kot 1.400 vrst izdelkov 160 lokalnih proizvajalcev iz vse Slovenije in 60 vrst izdelkov skupne blagovne znamke Radi imamo domače. Za darilo najdete tako tiste iz vaše neposredne bližine kot one z drugega konca Slovenije, kjer domače dobrote pripravijo malce drugače. Z njimi bodo obdarovani lahko do popolnosti popestrili svojo praznično mizo.  

Ko boste torej izbirali, kaj podariti, se spomnite, da je domače najboljše, da so izdelki za praznično mizo vedno dobrodošli in da so pomembni vsebina, kakovost in namen, ne pa bleščeč ovitek. Domači izdelki so več kot darilo, so poklon od srca!

FOTOGRAFIJE ALEKSANDRA SAŠA PRELESNIK IN PROMOCIJSKO GRADIVO

 

Najbolj brano