"Ve, kje me najde": Oče Meghan Markle se je odzval na trditve svoje hčerke

Meghan Markle zdaj živi v Kaliforniji, stran od svoje družine in družine princa Harryja. 

"Ve, kje me najde": Oče Meghan Markle se je odzval na trditve svoje hčerke - Foto: Profimedia

Intervju Meghan Markle za revijo The Cut je osvetlil nekatere vidike različnih vojvodinjinih razmerij. Med njimi je tudi njen zapleten in konflikten odnos z očetom Thomasom Marklom. To ni ostalo neopaženo: od prihoda v britansko kraljevo družino je Meghan Markle doživela številne škandale. Predvsem fotografije, ki jih je uprizoril Thomas Markle sam in paparaci. Predvsem pa je škandalozno zaupno pismo, ki ga je žena princa Harryja poslala svojemu očetu in ki so ga delili angleški tabloidi. Od tega dogodka se oče in hči nista pogovarjala. 

Razmere so še vedno napete

"Meghan me ni izgubila. Zapustila me je." 3. septembra letos je Thomas Markle spregovoril v časopisu Daily Mail. Oče vojvodinje Susseške obžaluje, da se njegova hči ne trudi, da bi mu "odpustila": "Večkrat sem se ji opravičil za bolečino, ki sem ji jo morda povzročil. Ljubim svojo hčerko. Veliko govori o odpuščanju, zakaj torej ne bi odpustila svoji družini?" 

Meghan Markle je 29. avgusta v svojem intervjuju za revijo The Cut spregovorila tudi o želji, da bi zaščitila odnos svojega moža princa Harryja s princem Charlesom. Vojvodinja Susseška je spregovorila o tem, da je "izgubila" očeta. Izjava, ki jo zadevna oseba popolnoma zavrne: "Nisem 'izgubljen'. Ve, kje me najde. Svoje številke nisem spremenil."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton po kraljičini smrti dobila nov kraljevi naziv. Se bo spremenil tudi naziv Meghan Markle?

Pripročamo tudi: Ta živila so najmočnejše “orožje” v boju proti napihnjenosti: Znebite se neprijetnega občutka in pokažite raven trebuh

Najbolj brano