Tega kralj Charles III. nikoli ni maral pri Kate Middleton in ji še danes zameri

Kraljeva strokovnjakinja Katie Nicholl v svoji novi knjigi trdi, da kralj Charles III. ni vedno cenil svoje snahe Kate Middleton.

Tega kralj Charles III. nikoli ni maral pri Kate Middleton in ji še danes zameri - Foto: Profimedia

Kate Middleton se je od poroke s princem Williamom leta 2011 uveljavila kot pomembna članica britanske kraljeve družine. Mati princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa je v javnosti še posebej priljubljena. Skrbi za dosledno spoštovanje protokola in se srečuje z javnostjo, pri čemer se kaže kot zelo človeška in blizu ljudem. Vendar pa žena princa Williama ni bila vedno cenjena niti v kraljevi družini. 

V novi knjigi Katie Nicholl The New Royals: Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown, ki je izšla 4. oktobra, se kraljeva strokovnjakinja posveča odnosu med Kate Middleton in njenim tastom, kraljem Charlesom III. In čeprav je bil slednji še vedno le princ Charles, mu Kate Middleton ni bila vedno všeč: "Charlesa je včasih motilo, da so Kateine obleke pritegnile več medijske pozornosti kot njena dobra dejanja. Princeso Walesa mediji zelo cenijo, saj nikoli ne pozabijo poročati o njenih izletih, obveznostih in tudi oblačilih."

Vnuki v središču razprave

Po besedah Katie Nicholl je še ena kritika na račun žene princa Williama: "Prav tako ga je prizadelo, da svojih vnukov ni videl toliko, kot bi si želel. Ko se je rodil princ George, je Kate Middleton ostala zelo povezana s starši in se v prvih mesecih otrokovega življenja preselila k njim. Izbira, ki je očitno ni cenil."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Okusna vroča čokolada, ki je kot nalašč za jesen: Recept za zdravo različico tega omamnega napitka, ki se mu je težko upreti

Priporočamo tudi: Manikira »Glazed Donut« Hailey Bieber je dobila novo jesensko različico: Čokoladno svetleči odtenek nosijo že vse modne navdušenke

Najbolj brano