Skrivna poroka Angie in Brada: Kako jima je to uspelo?

Bradu Pittu in Angelini Jolie je uspelo nepredstavljivo: mediji smo za njuno skrivno poroko izvedeli skoraj teden dni po tem, ko se je zgodila.

Skrivna poroka Angie in Brada: Kako jima je to uspelo? - Foto: Profimedia

Po devetih skupnih letih in šestih otrocih si je najbolj oboževani hollywoodski par izrekel večno zvestbo na francoskem podeželju, kjer imata od leta 2008 svoj chateau in se ukvarjata z vinarstvom.

Poroka se je zgodila dve leti po tem, ko sta se Angie (39) in Brad (50) zaročila. Na slavju seveda niso manjkali njuni trije posvojenci Maddox (13), Pax (11) in Zahara (9) ter biološki potomci Shiloh (8) in dvojčka Knox in Vivienne (6).

Angelinin oče, veteranski igralec Jon Voight, s katerim je imela igralka že več nesporazumov, na obred ni bil povabljen, menda je zanj "izvedel iz medijev".

Novopečena zakonca Pitt bosta na Malti kmalu začela snemati svoj prvi skupni film po skoraj desetletju (to je bila akcija Gospod in gospa Smith, na katere snemanju sta se spoznala, ko je bil Brad še poročen z Jennifer Aniston): dramo By the Sea. Scenarij je posebej zanju napisala kar sama Angelina, menda bo to "mali neodvisen art film".

Foto: Profimedia

Najbolj brano