Shiloh Jolie-Pitt, hčerka Brada in Angeline, v plesnem videu poskrbela za pravo vznemirjenje

Shiloh Jolie-Pitt je postala prava spletna senzacija.

Shiloh Jolie-Pitt, hčerka Brada in Angeline, v plesnem videu poskrbela za pravo vznemirjenje - Foto: Profimedia

Morda tega ne veste, a 16-letna hčerka Brada Pitta in Angeline Jolie, Shiloh Jolie-Pitt, je s sodelovanjem v plesnem videu poskrbela za razburjenje na spletu. 

Predstava brez primere, ki je postala viralna

Navdušenka nad hiphop plesom je v svojem plesnem studiu Millennium Dance Complex v Los Angelesu skupaj s prijatelji pripravila neverjetno predstavo. Ko je klub delil videoposnetek na YouTubu, so Shiloh Jolie-Pitt hitro opazili. V videoposnetku lahko vidimo, kako ob zvokih skladbe Vegas Doja Cat pleše do popolnosti, z ritmom v svoji koži. Videoposnetek je bil prikazan več kot 2 milijonkrat.

To ni prvič, da je Shiloh Jolie-Pitt s svojim nastopom povzročila razburjenje. Na svojem računu Tik Tok redno razkriva svoje talente. Poleg tega sta Brad Pitt in Angelina Jolie po navedbah vira blizu družine, kot navaja US Weekly, zelo ponosna na hčerkino strast: "Nimata težav s tem, da lahko iz tega naredi poklic, vendar je v to tudi ne silita. Shiloh zelo rada pleše, je izjemno nadarjena in v zadnjih letih je obiskovala veliko tečajev." Brez dvoma je dekle neverjetno. To lahko presodite sami. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez poletno obleko zamenjala za ta kultni poletni komplet in navdušila

Priporočamo tudi: Kate Middleton se je v čast oboroženih sil opremila v popoln kamuflažni videz

Najbolj brano