Se spomnite Marte Zore? Poglejte, kako drugače glasbenica izgleda danes!

Že pred časom se je umaknila iz javnosti, zato smo se njenega nedavnega intervjuja toliko bolj razveselili!

Se spomnite Marte Zore? Poglejte, kako drugače glasbenica izgleda danes! - Foto: Osebni arhiv

Pred kratkim je glasbenica z osupljivim glasom za revijo Jana pristala na daljši intervju, v katerem je spregovorila o svojem življenju in delu.

Poleg iskrenega intervjuja, v katerem je spregovorila tudi o rojstvu svojega sina Mihaela, pa je priznala tudi, da je prav materinstvo pripomoglo k njeni odločitvi, da začne ustvarjati glasbo za otroke. 

"Materinstvo je velika sprememba in nič lepšega se mi ni zgodilo v življenju, kot to, da sem postala mama. Ko se je Mihael rodil, sem imela ogromno ustvarjalne energije," je priznala.

Poglejte, kako čudovita je Marta Zore danes:

"Mihael se je rodil s carskim rezom, vendar sem kljub temu šest tednov po porodu stala na odru in igrala saksafon. Zelo hitro sem bila znova aktivna in s tem nisem imela težav," je priznala novinarki revije Jana in dodala, da kljub temu, da se je v preteklosti s partnerjem razšla, danes uživa v samskem življenju.

"Mihaelov oče Miran je bil moja prva ljubezen, zaljubila sva se v srednji šoli in 18 let je bil moja edina ljubezen. A v toliko letih se človek spremeni in prav je, da odideš svojo pot, če ugotoviš, da v razverju nisi več ti. Že tako nas življenje kar naprej sili k prilagajanju in sklepanju kompromisov, ne moreš in ne smeš še na osebnem področju igrati nekoga, kar nisi," je še dodala.

Intervju je bil v celoti objavljen v reviji Jana

Fotografije: Osebni arhiv, Saša Aleksandra Prelesnik

Preberite še: TO je posnetek Melanie Trump, o katerem v teh dneh govori cel svet!

Priporočamo tudi: Navdušil nas je način, kako članice kraljeve družine stilirajo džins!

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri