Se princ Harry in Meghan Markle zares selita v Afriko?

Tukaj je vse, kar vemo o možni selitvi. 

Se princ Harry in Meghan Markle zares selita v Afriko? - Foto: Profimedia

Že nekaj tednov nestrpno pričakujemo novice o rojstvu prvorojenca princa Harryja in Meghan Markle. Eden izmed Britanskih časopisov The Sunday Times pa je pred kratkim objavim prav tako zanimivo novico o priljubljenem kraljevem paru. 

Govorilo naj bi se o posebni vlogi, ki jo bosta vojvoda in vojvodinja Sussexa prevzela v Afriki. Njuna nova vloga naj bi vključevala delo na področju Skupnosti narodov, dobrodelna dela in promocijo Velike Britanije

O tem, kje točno v Afriki naj bi se nastanila, verjetno pred letom 2020 še ne bo govora. Uradna izjava Buckinghamske palače teh načrtov ni zanikala, poudarili pa so, da nič ni še potrjeno.

Zakaj Afrika?

Harry je Afriko prvič obiskal leta 2004 in v Lesoti preživel eno leto. Kasneje je tam ustanovil tudi dobrodelno organizacijo Sentebale.

Leta 2016 sta se skupaj s Meghan odpravila na romantično potovanje v Botswano, leto kasneje pa sta se vrnila in tam praznovala njen 36. rojstni dan. Harry je državo velikokrat obiskat tudi sam in po njegovih besedah je to njegov drugi dom. Po kraljevi poroki je par svoje medene tedne preživel v Vzhodni Afriki

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Severina se je poslovila od dolgih las in nas presenetila z drzno frizuro

Priporočamo tudi: Superge, ki jih stalno nosi Kate Middleton, je oboževala že princesa Diana

Najbolj brano