Se je med Charlene in Albertom vrnila ljubezen? Na zadnjih fotografijah sta se pojavila z roko v roki

Po ločenih počitnicah se zdi, da si je par bližje kot kdaj koli prej.

Se je med Charlene in Albertom vrnila ljubezen? Na zadnjih fotografijah sta se pojavila z roko v roki - Foto: Profimedia

Nekateri pravijo, da je spanje v ločenih sobah znak civilizacije. Tega ne moremo ne potrditi ne zanikati, zagotovo pa je dejstvo, da sta si Charlène in Albert po počitnicah, ki sta jih preživela ločeno, bližje kot kdaj koli prej. Že vsaj leto in pol je minilo, odkar smo par videli držati se za roke, in morda res drži, da čas zaceli vse rane. Po poletnem oddihu se je Charlène vrnila, da bi se fotografirala ob svojem možu, najprej 3. septembra na tradicionalnem monaškem pikniku U Cavagnëtu - v lokalnem narečju "košara" - in zdaj ob polaganju temeljnega kamna bodočega zavetišča monaške organizacije Société Protectrice des Animaux (SPA), ki je ustreznica naše Enpe (Ente Nazionale Protezione Animali).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Zavetišče, ki se nahaja v občini Pielle, bo pripravljeno leta 2023 in bo omogočalo nastanitev živali v stiski v najboljših pogojih, ki bodo omogočili njihovo oskrbo in morebitno ponovno naselitev v divjino. Presenetljivo bo monaškemu združenju predsedovala princesa sama, kar je odločitev njenega moža, ki je Charlène, ki se je v svoji fundaciji že tako ali tako zavzemala za ohranjanje južnoafriške favne, zlasti nosorogov, pa tudi v fundaciji Thanda in fundaciji Kevina Richardsona, gotovo razveselila in zadovoljila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Na fotografijah, ki so objavljene na uradnem profilu družine, sta Albert in Charlène ovekovečena med polaganjem temeljnega kamna, na katerem bo zgrajen center za živali. Princ z rokavicami in lopatico pritrdi ploščico z njunima imenoma in po obrednih fotografijah svojo ženo romantično poljubi na lice. Gesta je diskretna, a zelo sladka, zato se Charlène ne more zadržati, da se ne bi nasmehnila.

Na naslednjih fotografijah se par drži za roke, kar je še ena intimna gesta, ki je že nekaj časa nismo vajeni. Odkar se je Wittstockova postopoma vrnila k sodnim nalogam, si z možem v javnosti ni privoščila nobenega nežnega trenutka, razen na naslovni fotografiji ob njuni obletnici poroke.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Valižanska princesa Kate se je na kraljičinem državnem pogrebu poklonila s sentimentalnimi biseri

Priporočamo tudi: Gwyneth Paltrow razkriva svoj izjemno zdrav recept toasta z avokadom: Obogatena različica avokadovega toasta, ki vas bo navdušila

Najbolj brano