Scarlett Johansson: Imamo nov parček?

V mrežo Scarlett Johansson se je ujel še en srečnež. Tokrat ameriško igralko povezujejo s kitaristom britanske indie rok zasedbe Tribes.

Scarlett Johansson: Imamo nov parček?

Po poročanju na pol obrekljivega Sunday Mirrorja je roker Dan White igralko spoznal, ko je ta v Londonu snemala svoj novi film Under The Skin.

Par se je takoj ujel, Scarlett pa je tudi izjemno všeč glasba skupine Tribes. »Videvata se že nekaj tednov, Dan pa je res srečen – kateri fant pa ne bi bil? Že zdaj Scarlett izjemno ceni. Pravi, da je čudovito dekle. Sta pa oba izjemno zaposlena, tako da bosta videla, kako se bo razpletalo. Danova skupina šele dobro začenja, Scarlett pa ima veliko dela. Kdo ve?« so komentirali Danovi londonski prijatelji, ki so komaj verjeli, da je fantu uspelo osvojiti fatalno Scarlett.

V prvi polovici tega leta je bilo sveže ločeno Johanssonovo in skoraj četrt stoletja starejšega Penna opaziti med skupnim obiskom v Cabu San Lucasu. Čofotanje v morju je bilo le nadaljevanje javnega flirta med kosilom v Los Angelesu in to le nekaj tednov po uradni ločitvi od moža Ryana Reynoldsa. Penn je nato marca Scarlett povabil kot svojo spremljevalko na poroko Reese Witherspoon in njenega agenta Jima Totha. In se je začelo. In kmalu končalo.

Sean Penn je s Scarlett hodil celo na jutranji džoging. Pred Seanom in po njem so čutno Scarlett povezovali tudi z Bradleyjem Cooperjem, Kieranom Culkinom, bratom Macaulayja Culkina in Josephom Gordonom - Levittom.

J. L.

Najbolj brano