Samantha Jones bo del nove sezone serije And Just Like That: Ustvarjalec serije razkriva, kako se vrača njen lik

Slavno Samantho bomo gledali v drugi sezoni nadaljevanja kultne serije Seks v mestu, a ne tako, kot so mnogi pričakovali.

Samantha Jones bo del nove sezone serije And Just Like That: Ustvarjalec serije razkriva, kako se vrača njen lik - Foto: profimedia

Ko se je izvedelo, da se snema nadaljevanje serije "Sex and the City" brez Samanthe Jones, so bili mnogi razočarani. Vendar je bil "And Just Like That ..." velik uspeh, zato je razumljivo, da bodo posneli tudi drugo sezono. 

A ko gre za lik Samanthe Jones, je bilo sčasoma mogoče prebrati različne komentarje producentov in ustvarjalcev. Na nek način so vrata Kim Cattrall ostala odprta, zdaj pa je znano, da bomo slavno Samantho v drugi sezoni gledali na enak način kot v prvi – prek sms sporočil.

"To je zelo smešno, saj ima vsak pisatelj v ekipi drugačno različico, predstavo o tem, kaj se zgodi med tem pogovorom," je dejal. Stephen Patrick King je še opozoril, da naj bi nadaljevanje začeli snemati oktobra in da upa, da se bo predvajanje začelo leta 2023. 

V intervjuju za "Variety" je tudi razkril, da jim je v prvi sezoni uspelo smrt Živine zamolčati do premiere. 

"Pravi čudež je, da nam je uspelo predvajati to epizodo, preden je kdo izvedel, da je Živina umrl. To je herkulovska poteza," je dejal. 

Razkril je, da je med snemanjem pogreba za njegov lik na snemanje pripeljal Chrisa Notha, da niti statisti ne bi ničesar posumili. Izgovarjali so se lažni poslovilni govori, a je na koncu polovico statistov poslal prej domov, pustil jih je 75.

 "Prijel sem Sarah Jessico za roko, vstala sva in rekla:" V redu, pustili smo vas 75, ker želimo, da obdržite našo skrivnost. In to je Živinin pogreb in naredili smo vse, da bi to ostalo skrivnost. To je zelo pomembno za serijo in želimo si, da bi nam uspelo. In potem lahko 13. decembra, dan po oddaji, vsem poveste, da ste bili tam. In to jim je uspelo! Vse so skrivali. Mislim, da je bil to odraz spoštovanja in ljubezni do Carrie. Niso želeli uničiti njene oddaje, ker so čutili, da jim pripada."

Mimogrede, Kim Cattrall je v nedavnem intervjuju povedala, da nikoli več ne bo igrala Samanthe Jones, in da je to vlogo zavrnila v tretjem delu filma po seriji. Sarah Jessica Parker je pozneje to zanikala in poudarila, da studio ni želel sprejeti pogojev, ki jih je postavila Kim, zaradi česar je bilo snemanje prestavljeno.

Sarah je povedala, da ji težko govori o Kimini odločitvi, da se odreče vlogi Samanthe, in dejala, da je za uspeh slavne serije zelo zaslužna njena kolegica iz serije.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 7 najboljših vrst zelenjave, ki najbolj učinkovito pomaga pri hujšanju: Hitra izguba kilogramov, zagotovljena sitost ter nepozabni okusi

Priporočamo tudi: “Sunburnt blush” je najbolj priljubljen lepotni trend na družbenih omrežjih: Kako izgledati, kot da ste dan preživeli na plaži?

Najbolj brano