Romanca Lindsey Vonn in Tigerja Woodsa?

Potem ko se je ameriška smučarka Lindsey Vonn na svetovnem prvenstvu v alpskem smučanju v Avstriji hudo poškodovala, ji je na pomoč priskočil igralec golfa Tiger Woods, ki ji je za pot domov v ZDA posodil svoje zasebno letalo.

Romanca Lindsey Vonn in Tigerja Woodsa? - Foto: Profimedia

Že pred tem so se širile govorice, da sta Lindsey (28) in Tiger (37) romantično povezana, zdaj pa so zaradi omenjene Woodsove lepe geste še glasnejše. Vrhunska športnika sta prijatelja že nekaj časa, zdaj pa naj bi njun odnos prerasel v "nekaj več".

Woods se je leta 2009 znašel sredi škandala, potem ko so tabloidi razkrili, da je imel v času, ko je bil poročen z Elin Nordegren, na ducate izvenzakonskih razmerij. Vse odtlej ni uspel najti prave zase. Po mnenju dobro obveščenih naj bi bilo prav dejstvo, da Vonnove ne moti njegova "umazana" preteklost, po mnenju Woodsa velika prednost.

Lindsey (z dekliškim priimkom Kildow), ki se že dolgo bori z depresijo, se je leta 2011 razšla z možem Thomasom Vonnom, prav tako smučarjem, njuna ločitev je postala uradna prejšnji mesec.

Foto: Profimedia

Najbolj brano