Rachel McAdams je drugič noseča! Vse, kar vemo o veseli novici

Rachel se že pripravlja na drugega dojenčka.

Rachel McAdams je drugič noseča! Vse, kar vemo o veseli novici - Foto: Profimedia

Zvezdnica filma Beležnica in njen fant Jamie Linden skupaj pričakujeta drugega otroka. Medtem ko par novic ni komentiral, igralka trebuščka ni mogla skriti, ko je v Los Angelesu nakupovala vse potrebno za drugega dojenčka.

Aprila 2018 sta se razveselila sina, katerega ime še ni javno objavljeno. Igralka je glede svojega osebnega življenja sicer nenavadno zasebna, vendar je dala redke komentarje o tem, kako je biti mama.

Mesece po tem, ko je rodila svojega prvega otroka, je igralka za The Sunday Times povedala, da je biti mama "zagotovo največja stvar, kar se mi je zgodilo."

"Ljudje pravijo, da tvoje življenje ni več tvoje," je dejala Rachel. "Toda sebe sem imela 39 let, dovolj sem imela same sebe, zelo sem bila vesela, da sem se osredotočila na neko drugo osebo. Dolgo sem čakala na materinstvo."

Pred kratkim je sredi pandemije koronavirusa lahko še več časa preživela s sinom, kar še posebej ceni. "Tako zabaven je!" je povedala aprila. "Vprašala sem se: Bi raje bila sama v karanteni? Ali s svojo družino? Veste, zagotovo obstajajo dnevi, ko bi bila sama, ampak mislim, da bi mi bilo tako dolgčas brez njega, saj ne bi bilo tako zabavno."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Vse najboljše, Dua Lipa! Oglejte si njene najbolj drzne stajlinge

Priporočamo tudi: Poglejte, kako nositi tope brez naramnic tudi v novi sezoni

Najbolj brano