Rachel in Tyra se znata pošaliti na svoj račun

"Superstilistka" Rachel Zoe in nekdanja supermanekenka Tyra Banks pripravljata vsaka svojo humoristično serijo. O čem? O svojih življenjih, seveda!

Foto: Guliver Image/Getty Images

Rachel naj bi skupaj z možem Rodgerjem Bermanom NBC-ju prodala že pravice za snemanje serije, ki bo temeljila na izmišljeni različici nje same.

Zoe je znana kot stilistka največjih hollywoodskih imen - skrbela je oziroma še skrbi za podobo Jennifer Garner, Cameron Diaz, Kate Hudson, Anne Hathaway in še koga.

Rdeča nit njenih stajlingov je skupen boemski pridih, zlobni jeziki pa so veliko govorili, da je svoje stranke silila hujšati.

To nikakor ne bo prvi Rachelin izlet v tv-vode, saj ima že nekaj časa svoj resničnostni šov The Rachel Zoe Project, ki spremlja njeno življenje. Ima tudi lastno modno linijo.

Tyra zaradi čela Fivehead
Očitno se tudi Tyri Banks - gotovo je ni treba posebej predstavljati: (super)model, tv-voditeljica, igralka, pevka, avtorica knjig, podjetnica ... - lastno življenje zdi zabavno, saj je zasnovala humoristično serijo, v kateri se šali na svoj račun.

pPredvsem bo to zgodba o njenih nerodnih najstniških letih. Naslov serije bo Fivehead, kot so Tyro baje klicali v srednji šoli zaradi nenavadno visokega čela.

Najbolj brano