Princu Harryju je bilo "nerodno", ko sta bila William in Kate v njegovem in Meghaninem manj razkošnem domu

V knjigi Spare pravi, da je dom Walesovih "kot muzej", medtem ko je v njegovem in Meghaninem domu Nottingham Cottage pohištvo IKEA in kavč iz druge roke, ki sta ga kupila z njeno kreditno kartico.

Princu Harryju je bilo "nerodno", ko sta bila William in Kate v njegovem in Meghaninem manj razkošnem domu - Foto: Profimedia

V svoji knjigi spominov Spare princ Harry obširno govori o tem, kako različno sta bila z bratom, prestolonaslednikom princem Williamom, obravnavana vse življenje.

O tem priča tudi naslov knjige, ki namiguje na to, da so njegovega očeta, kralja Charlesa III., in institucijo vedno obravnavali kot "rezervnega", medtem ko so Williama vedno obravnavali kot dediča. To prednostno obravnavanje se je v preteklih letih po Harryjevih besedah kazalo na številne načine, tudi v kraljevih domovih obeh bratov.

Harry se v knjigi Spare spominja, kako je prvič obiskal prenovljeno rezidenco princa Williama in princese Kate v Kensingtonski palači, stanovanje 1A, in se takoj osramotil pred domom njegove in žene vojvodinje Meghan v Nottingham Cottage. 

O domu Walesovih Harry piše: "Tapete, stropna obloga, knjižne police iz orehovega lesa, napolnjene s svežnji mirnih barv, neprecenljive umetnine." Pravi, da je bil "veličasten" in "kot muzej".

Medtem sta z Meghan svojo precej manj razkošno kočo okrasila s pohištvom, ki sta ga kupila s kreditno kartico nekdanje igralke. V Netflixovi dokumentarni seriji Harry & Meghan pa Sussexova priznavata, da sta veliko ročnih del, kot je barvanje, opravila sama.

"Čestitala sva jima za prenovo, ne da bi zadržala komplimente, hkrati pa sva se počutila v zadregi zaradi najinih svetilk IKEA in rabljenega kavča, ki sva ga z Megino kreditno kartico nedavno kupila na razprodaji na sofa.com," piše Harry, ko se spominja svojega obiska pri Walesovih. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez oblekla svilene kratke hlače čez le čipkast črn modrček

Priporočamo tudi: Elegantna bela obleka Severine, ki jo je nosila na božič, je edini kos, ki ga potrebujete za posebne priložnosti

Najbolj brano