Princ Harry po smrti kraljice Elizabete "v zadnjem trenutku obupano spreminja" svojo knjigo spominov


"Želi, da se poglavja spremenijo. Nikakor ne gre za popolno predelavo. Obupno si želi sprememb. Toda morda je že prepozno!" 

Princ Harry po smrti kraljice Elizabete "v zadnjem trenutku obupano spreminja" svojo knjigo spominov - Foto: Profimedia

38-letni princ - ki je leta 2020 odstopil od svojih dolžnosti in se z ženo Meghan, vojvodinjo Susseško, preselil v Los Angeles - je prejel večmilijonski predujem za pisanje "eksplozivnih" spominov, vendar naj bi jih po smrti svoje babice "obupno poskušal izpopolniti", preden bodo objavljeni konec tega leta. 

"Založniki so plačali 20 milijonov dolarjev vnaprej, ker so vedeli, da bo vse, kar bo napisano, imelo ogromen vpliv na prodajo in izpostavljenost po vsem svetu. Toda prvi osnutek, ki so ga prejeli, jih je razočaral, saj je bil nekoliko preveč čustven in se je veliko bolj osredotočal na vprašanja duševnega zdravja, kot so želeli. Na koncu so dokončali in podpisali končni osnutek ter porabili veliko denarja in energije, da bi knjiga izšla letos."

Vir je še trdil, da bi avtobiografija lahko vsebovala stvari, ki ne bi bile videti "tako dobro", če bi izšla tako kmalu po smrti kraljice Elizabete II., ki je umrla 8. septembra v 96. letu starosti po rekordnem 70-letnem vladanju, in v luči nastopa njegovega očeta kralja Charlesa na prestol, vendar je opozoril, da je zdaj morda "prepozno" za spremembo stvari. 

Vir je za časnik The Sun on Sunday povedal: "Nekatere stvari morda ne bodo videti tako dobro, če bodo objavljene tako kmalu po kraljičini smrti in po tem, ko je njegov oče postal kralj. Želi, da se poglavja spremenijo. Nikakor ne gre za popolno predelavo. Obupno si želi sprememb. Toda morda je že prepozno!" 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Peganizem je nova hit dieta s pravilom 5-4-3-2-1: Ustvarja zdrave navade in dolgoročno vpliva na hujšanje

Priporočamo tudi: Mesečni horoskop za oktober: Vodnarji iščejo nova vznemirjenja, eno znamenje bi se lahko podalo v skrivno razmerje

Najbolj brano