Popolnoma realistična slika, ki prikazuje, kako bi princesa Diana izgledala danes, na svoj rojstni dan

1. 7. 2024
Popolnoma realistična slika, ki prikazuje, kako bi princesa Diana izgledala danes, na svoj rojstni dan (foto: Profimedia)
Profimedia

Camilla, žena novega britanskega kralja Charlesa, je končno prejela krono. Del javnosti je navdušen, večina pa se težko sprijazni s tem, da bo odslej ob njenem imenu stal naziv kraljice. Namesto da bi navijali za Camillo, komentarji na družbenih omrežjih slavijo tisto, ki bi morala postati kraljica, a je za vedno ostala le srčna kraljica.

"Samo ena je Diana", "Samo njo priznavamo kot kraljico", "Camilla ni vredna" in podobne odzive lahko preberemo tudi na uradne ukaze kraljeve družine. Princesa Diana je 31. avgusta 1997 tragično izgubila življenje, a njena slava ne pojenja. In kako bi izgledala, če bi bila še danes tu, med nami?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Журнал о знаменитых людях (@hello__ru)

V videoposnetku Kate in Williama s kronanja se je v domači dnevni sobi za hip pojavila tudi princesa Diana

Danes, na prvi julijski dan bi Lady Di praznovala 63. rojstni dan, imela bi nekaj več gub in bila bi, po prepričanju njenih sinov, najboljša babica na svetu, piše hellomagazin.rs. Med številnimi portreti, ki prikazujejo Diano v današnjem času, je morda najbolj realistična slika, ki jo je objavil portal ruske izdaje revije Hello.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 67-letna monaška princesa Caroline je vzor, kako k elegantnemu videzu kombinirati superge, če ste starejši od 50 let

Priporočamo tudi: Je to najlepši modni videz Letizie Ortiz doslej? Obleka je sanjska, čevlji pa mimo vseh pravil in protokolov

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan