Meghan Markle je izdala knjigo!

Na še mnoge druge!

Meghan Markle je izdala knjigo! - Foto: Profimedia

V tujih medijih je v teh dneh mogoče prebrati veliko člankov na temo prvega javnega govora Meghan Markle.

Ljudstvo je nad njeno samozavestjo in suverenostjo navdušeno, nanjo pa je ob tem velikem osebnem dosežku zelo ponosen tudi njen soprog, princ Harry.

Meghan je v teh dneh namreč predstavila svoj prvi samostojni projekt v vlogi vojvodinje sussekške. Gre za kuharsko knjigo, ki jo je soustvarjala z ženskami, ki so po tragičnem požaru v londonski stolpnici Grenfell Tower kuhale za prizadete družine.

Meghan je skupino izjemnih žensk spoznala letos januarja, vse od tedaj pa jim ni pomagala le pri izdaji knjige, za katero je sama napisala predgovor, pač pa je tudi poskrbela, da bodo ženske za manj srečne lahko kuhale vsak dan, in ne le dvakrat tedensko.

Knjiga Together: Our community cookbook je zbirka receptov, ki imajo korenine po vsej Evropi, Bližnjem vzhodu in severni Afriki, prispevale pa so jih ženske, ki so si med kuhanjem po požaru izmenjevale recepte.

Z namenom počastitve tega dogodka, se je Meghan v družbi svoje mame Dorie odpravila na slavnostno kosilo in tam imela srčen govor, s katerim je navdušila vse prisotne. 

Je potrebno dodati še, da ji je Harry med govorom ves čas namenjal tople besede in spodbudne poglede? 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Slavna Twiggy je praznovala 69. rojstni dan! Poglejte, kako izgleda danes!

Priporočamo tudi: Našli smo dišečo svečo, ki jo doma uporablja Meghan Markle

 

Najbolj brano