Poglejte, katerim stverem se je Melania Trump posvetila na posestvu Mar-a-Lago, po tem ko je zapustila Belo hišo

Medtem pa se je Jill Biden prepustila Valentinovem vzdušju.

Poglejte, katerim stverem se je Melania Trump posvetila na posestvu Mar-a-Lago, po tem ko je zapustila Belo hišo - Foto: Profimedia

Ne moremo še naprej večno primerjati nekdanjih in sedanjih prvih dam, kot da svet že ne poskuša iti naprej, toda zabavno je pokukati v zasebno življenje velikih oseb. In izvedeli smo, da Melania Trump domnevno pripravlja klasično govejo obar na svojem posestvu Mar-a-Lagu. Po poročanju anonimnih virov na CNN sedi v termah in bere komentarje o prvi dami Jill Biden, medtem ko se sama poti v savni.

"Gre v toplice, na kosilo, gre v toplice (spet) in večerja z Donaldom na terasi," je ta oseba dejala o njenem življenju po Beli hiši. "Se oprha in ponovi. Vsak dan." Druga oseba je povedala, da uživa v okusnih ribah zvečer na terasi Mar-a-Laga, včasih z Donaldom in včasih s starši.

Toda nekateri znanci so rekli, da se v svoji glavi počuti vse prej kot zen. Po besedah ​​"več ljudi, ki lahko prisluhnejo Trumpovim pogovorom", namreč veliko razmišlja o medijskih krogih svoje naslednice.

Niti mesec dni ni minil od prihoda Bidena v Belo hišo, toda Jill in Joe sta opravila prvi intervju za revijo People, Jill je naredila še enega z revijo Parents in izvedla več govorov in nastopov, vključno z enim dogodkom v živo s strokovnjaki za izobraževanje, ki se je ujemal z njeno kariero v izobraževanju. Po štirih letih pa je Melania naredila le en velik televizijski intervju z ABC, medtem ko je bila na turneji po severni Afriki.

Melanijina ekipa je povedala, da je zavrnila številne priložnosti, ki so se ji ponudile, in njena nekdanja prijateljica in pomočnica Stephanie Winston Wolkoff je za CNN povedala, da je to zato, ker so jo vznemirjali, da je imela raje zasebnost. Kakor koli že, "Donald je bil bolj vznemirjen, ker Melania ni dobila naslovnic revij, kot je bila Melania," je dejala Wolkoff.

Domnevno misli, da bi lahko storila več, in obtožuje svojo ekipo, da se ni večkrat pojavila v tisku. Lahko je boleče živeti v preteklosti in lahko je boleče primerjati se z vrstniki. Medtem je Jill na travniku Bele hiše postavila velika srca, ki govorijo o stvareh, kot sta "prijaznost" in "zdravljenje".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako pogosto bi si v času covida v resnici morali umivate roke, lase in telo? Odgovor vas bo presenetil

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez čudovita v dolgi prosojni beli obleki, popolni za prihajajočo pomlad

Najbolj brano