Novičke deklet iz Seksa v mestu

Znan je datum premiere težko pričakovanega nadaljevanja filma Seks v mestu.

Novičke deklet iz Seksa v mestu - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon in Kristin Davis nas bodo s svojimi novimi dogodivščinami razveselile 28. maja prihodnje leto.

Čeprav je glede vsebine filma znano bore malo, pa naj bi bila ključna scena v Seksu med Živino in Carrie.

Prizor naj bi snemali pozimi v Londonu. Mr. Big naj bi izgubil veliko denarja, kar ga privede na samo dno. V Londonu se zaplete v avanturo za eno noč, kar pripelje do razhoda srečnega para. Carrie naj bi nato izvedela, da je noseča.

A vseeno, se pustimo presenetiti.

Kristin Davis promovira svojo kolekcijo

Medtem pa ena izmed štiriperesne deteljice, Kristin Davis, razmišlja o modni kolekciji, katere navdih je njen karakter Charlotte York. Lepotička je priznala, da je bilo težko lansirati lastno linijo oblačil, glede na gospodarske razmere, a je vseeno neverjetno uživala v novi izkušnji. Lahko le upamo, da ne bo sledila Mandy Moore in Lauren Conrad, ki sta se zaradi recesije odločili svoji modni kolekciji postaviti na stranski tir.

Poročna obleka naprodaj

Še pomnite prekrasno poročno obleko Carrie Bradshaw, pod katero se je podpisala znana oblikovalka Vivienne Westwood?

Neverjetno kreacijo si bodo srečnice lahko kupile samo v butiku Hayden Olivia Bridal v mestu Charlotte. Cena? Nekaj več kot 15 tisoč dolarjev.

Krznen plašč za protestnike

Ljubiteljice prvega dela filma veste, da so aktivisti za pravice živali na tednu mode Samanthi polili krznen plašč z rdečo barvo. Kim Cattrall je darovala dva krznena plašča, ki sta bila uporabljena v filmu, organizaciji za zaščito živali PETA. S tem je hotela dokazati, da nima nobenega namena nositi krzno v resničnem življenju. Ta dva kosa sta bila uporabljena v protestih po svetu. Plašč z rdečim madežem so nazadnje uporabili v Londonu, kjer so protestirali proti lovu na tjulenje v Kanadi.

Najbolj brano