Noč v operi, La Fille du Régiment

V metropolitanski operi v New Yorku se je zgodil gala večer ob začetku Donizettijeve La Fille du Régiment. Večer je bil še dodatno zanimiv, saj so štiri zvezdnice pomagale modni hiši Yves Saint Laurent počastiti njeno partnerstvo z omenjeno opero.

Noč v operi, La Fille du Régiment - Foto: Fotografija Reddot

Tako so Emmy Rossum, mlada ameriška igralka, ki je najbolj znana po vlogi v filmu Day after tomorrow (Dan pojutrišnjem), Leighton Meester, ameriška televizijska igralka, svetovno znana manekenka Naomi Cambell, katero je na otvoritev pospremil YSL kreativni direktor Stefano Pilati, ter igralka Eva Mendes, ki je na tokratni "beli preprogi" zažarela v dolgi modri obleki.

Poleg omenjenih zvezdnic, sta se dogodka udeležili še igralka Diane Kruger, ki je blestela v prikupni obleki s tankimi naramnicami v barvi fuksije, katero je samo zanjo oblikoval Stefano Pilati, s partnerjem Joshuo Jacksonom, ki se ga večina deklet spomni kot Paceya iz serije Dawson's Creek, kjer je igral ob Tomovi ženi Katie Holmes, ter zvezdnica filma Babel Rinko Kikuchi, ki je presenetila z drzno kombinacijo kričeče rožnate obleke YSL, poleg katere je obula vrtoglave "platformke" v črni barvi.

Fotografije Reddot

Najbolj brano