Michelle in Busy - vedno skupaj, vedno usklajeni

Busy Philipps svojo najboljšo prijateljico Michelle Williams že nekaj časa zvesto spremlja na podelitvah filmskih nagrad, zato morata biti vedno usklajeni, vsaj kar se oprav tiče.

Foto: Twitter (Busy Philipps)

"Najina oblačila se ne smejo tepsti med seboj. Glede na to, da greva na nek dogodek skupaj, veva, da naju bodo gotovo tudi skupaj slikali," je zvezdnica nanizanke Cougar Town povedala za Wall Street Journal.

V ospredju Michelle

Obenem pa Busy (vsaj zaenkrat) ne sme izstopati, saj je zadnje mesece v ospredju Michelle, ki je požela veliko priznanj za vlogo v biografski drami My Week With Marilyn.

Philippsova se izogiba oprijetim oblekam v živih barvah, saj noče pozornosti preusmerjati nase, pred vsakim dogodkom se posvetuje z Williamsovo in malce umiri svoj sicer precej "eklektični" slog, kot ga označuje. "Najraje imam dekliške oblekice malce starinskega videza, a v živih barvah. Všeč so mi ovratniki v slogu Petra Pana in napihnjeni rokavi," pravi.

Med Busyjini modni vzornici spadata britanska medijska osebnost Alexa Chung in lik Carrie Bradshaw iz Seksa v mestu, všeč ji je tudi Nicole Richie. In seveda Michelle, s katero sta se pred več kot desetletjem spoznali na snemanju Simpatij. Odtlej sta nerazdružljivi, Busy je tudi botra Michelline hčerke s pokojnim Heathom Ledgerjem, Matilde Rose Ledger.

Povzeto po People.com

Kaj so Michelle in njene stanovske kolegice nosile na letošnjih Oskarjih, si oglejte tukaj.

Najbolj brano