Ne bližina kraljice, to je pravi razlog, zakaj se Kate Middleton in princ William selita iz Londona

Kate Middleton in princ William se bosta to poletje iz svojega doma v Anmer Hallu preselila v Adelaide Cottage.

Ne bližina kraljice, to je pravi razlog, zakaj se Kate Middleton in princ William selita iz Londona - Foto: Profimedia

Novo šolsko leto bo za Kate Middleton in princa Williama polno sprememb. Kraljevi par in njuni trije otroci bodo spakirali kovčke in se preselili v Adelaide Cottage v bližini Windsorja. Novo življenje zunaj Londona jima bo omogočilo, da bosta bližje 96-letni kraljici Elizabeti II.  

Novo življenje na podeželju 

Po mnenju kraljevega strokovnjaka Omida Scobieja prisotnost vladarja ni edini razlog, zakaj sta se vojvoda in vojvodinja Cambriška odločila zapustiti London. Vir je novinarju povedal, da želita svojim trem otrokom omogočiti "čim bolj normalno življenje". V Adelaide Cottage bodo lahko princ George, princesa Charlotte in princ Louis uživali v velikem ograjenem prostoru, v nasprotju z njihovim londonskim domom, kjer je bilo za vsak izlet družine potrebno močno varovanje. 

Preberite tudi: Kdo je Rose Hanbury, “podeželska tekmica” Kate Middleton, s katero naj bi jo varal princ William?

Kraljica Elizabeta zgrožena nad kosilom v prenovljeni kuhinji Kate Middleton in princa Williama

Omid Scobie je dodal, da sta Kate Middleton in princ William že več let razmišljala o tem, kako se umakniti iz angleške prestolnice. Zakonca se nameravata čez nekaj let, ko bodo njuni trije otroci odrasli, vrniti in živeti tam. 

Medtem bodo princ George, princesa Charlotte in princ Louis spremenili svoje navade. Če bodo na začetku šolskega leta zamenjali šolo, bodo morali živeti tudi brez varuške Marije Borallo, ki je z družino že od 8. meseca starosti princa Georgea: "Prvič v otrokovem življenju ne bo varuške doma. Koča Adelaide ima le štiri spalnice,".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Joan Collins pri 89 letih živi svoje najboljše življenje v bikiniju v Saint-Tropezu

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez čudovita v popolnih lanenih hlačah za vroče dni

Najbolj brano