Monaška princesa Charlene ponovno zbolela: Po tako dolgem okrevanju je to resen udarec za njeno zdravje

Če prav naj ne bi šlo za nič zaskrbljujočega, je bil to resen udarec za princeso, ki se je pravkar vrnila z dolgega okrevanja zunaj palače.

Monaška princesa Charlene ponovno zbolela: Po tako dolgem okrevanju je to resen udarec za njeno zdravje - Foto: Profimedia

Kneževina Monako je to soboto, 4. junija, v uradni izjavi sporočila, da je bila princesa Charlene pozitivna na test za Covid. To je bil resen udarec za princeso, ki se je pravkar vrnila z dolgega okrevanja zunaj palače.

Nič zaskrbljujočega

Na srečo Charlenino stanje sploh ni zaskrbljujoče, piše v sporočilu za javnost, v katerem je navedeno, da bo princesa v skladu z zdravstvenimi ukrepi potreben čas ostala v izolaciji: "V skladu z veljavnimi zdravstvenimi predpisi bo princesa Charlene nekaj dni v izolaciji. Verjetno se bo morala izogibati srečanjem z otrokoma, da ne bi tvegala, da bi ju okužila, in se ne bo mogla udeleževati uradnih dogodkov. Princ Albert je pred nekaj meseci že prebolel Covid in napovedal, da je zaradi tega zelo trpel. Za zdaj to ne velja za njegovo ženo.

Čeprav ji gre dobro, ta pozitivni test potrjuje, da bo leto 2022 zapleteno za monaško princeso Charlene, ki zaradi svojega še vedno krhkega zdravja preživlja hektično in izčrpavajoče obdobje.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Meghan Markle in princ Harry sta objavila prvo fotografijo prikupne Lilibet ob njenem prvem rojstem dnevu

Priporočamo tudi: Kate Middleton na platinasti jubilejni prireditvi navdušila v obleki v barvi fuksije

Najbolj brano