Michelle Obama drugič na naslovnici Vogue

Ameriška izdaje revije Vogue je ameriški prvi dami Michelle Obama namenila še drugo naslovnico, krasi aktualno aprilsko številko.

Michelle Obama drugič na naslovnici Vogue

Za objektivom je tudi tokrat stala Annie Leibovitz, Obamova (49) na fotografiji z naslovnice nosi obleko Reed Krakoff in uhane Kimberly McDonald.

Na eni od fotografij, ki spremljajo intervju, so stilisti s Tonne Goodman na čelu Michelle oblekli v kose iz predjesenske kolekcije Michael Kors. "Če se v svojih oblačilih udobno počutiš, se lažje povežeš s ljudmi in se tudi oni počutijo udobno," je med drugim povedala v pogovoru.

Da se je žena "novega starega" ameriškega predsednika že drugič pojavila na naslovnici Vogue, ni ravno presenečenje, saj je znano, da je urednica revije Anna Wintour velika podpornica Obamove vlade.

Na svoji prvi naslovnici "modne biblije" - prvič se je na njej znašla leta 2009 - je Michelle nosila obleko s podpisom svojega modnega ljubljenca Jasona Wuja, ki pa se mu je zdaj Reed Krakoff po besedah dobro obveščenih že dodobra približal.

Michelle Obama ni prva prva dama na naslovnici Vogue. Leta 1998 je "dekle z naslovnice" postala Hillary Clinton, žena predsednika Billa Clintona, o kateri se ugiba, da bi nekoč utegnila tudi sama postati ameriška predsednica.

Najbolj brano