Meghan Markle razkrila prikupno jutranjo rutino družine Sussex

Z dvema majhnima otrokoma so lahko razmere še posebej kaotične.

Meghan Markle razkrila prikupno jutranjo rutino družine Sussex - Foto: Profimedia

Življenje Sussexovih v njihovi vili v Montecitu je vedno zelo zanimivo. Bodo srečni? Več ali manj, kot če bi ostali v Londonu? Kako živijo? S kom se družijo? Otroc, odkar sta se Harry in Meghan preselila v Kalifornijo, nikoli ne vidimo. Archie je star tri leta, Lilibet pa eno, vendar starša ne želita objaviti fotografij njunega odraščanja. Tu in tam, le ob posebnih priložnostih. Tudi zato oboževalci ob novicah o njunem domačem življenju po #Megxitu napenjajo ušesa: tokrat je Meghan v svojem podkastu Arhetipi opisala jutranjo rutino gospodinjstva Sussex. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

V pogovoru z igralko Pamelo Adlon o tem, kaj pomeni biti mati in žena, je 41-letna Meghan Markle razkrila, da je "Lili pravkar začela hoditi" in da je Archie star skoraj tri leta in pol. Z dvema tako majhnima otrokoma so razmere lahko zelo kaotične. "Prepričana sem, da bo to postajalo vse bolj in bolj, ko bosta starejša," je dejala in govorila o jutranji rutini, ko se otroka zbudita in je treba začeti dan. "Oba monitorja sta vključena, da slišim otroka," je dejala, "prva se zbudi Lili, odpeljem jo dol, čez pol ure pa se zbudi tudi Archie." "Pripravim mu zajtrk, medtem ko Lili nekaj grizlja," je nadaljevala vojvodinja, "mož mi pomaga nositi Archieja po stopnicah, ko vstane."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Misan Harriman (@misanharriman)

Po Meghaninih besedah je zajtrk še posebej pomemben družinski čas. "Pripravljam zajtrk za vse," je dejala, "to počnem z veseljem. Zame je to najboljši način za začetek jutra." Meghan Markle je še povedala, da nahrani svoje tri pse, Guya, Pulo in Mio, nato pa gre z Archiejem v šolo. "Zdi se, kot da je vihar," je dejala in namignila, da je potrebna določena mera organiziranosti, da vsako jutro vse poteka. "Res je težko biti mama," je dodala in se dotaknila predvsem mater samohranilk brez pomoči, ki so žrtve stereotipov o "popolnih materah". Aldonova se je nato šaljivo izrazila, da upa, da ji bo vojvoda Susseški pomagal pri vodenju gospodinjstva, Meghan pa jo je pomirila: "Moj mož?" Rekla je: "Ja, odličen je." 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Čudežna mešanica, ki obljublja izgubo kilogramov: Kombinacija, ki združuje dve shujševalni sestavini, ne slovi po okusu, a daje neverjetne rezultate

Priporočamo tudi: Severina v eni najlepših oblek Carrie Bradshaw: Katera jo je nosila bolje?

Najbolj brano