Meghan Markle menila, da bi morala za uradna potovanja s princem Harryjem "dobiti plačilo"

Knjiga z naslovom 'Brokers: The Hidden Power Behind the Crown', ki jo je napisal Valentine Low, obljublja nova razkritja o Meghan Markle in princu Harryju.

Meghan Markle menila, da bi morala za uradna potovanja s princem Harryjem "dobiti plačilo" - Foto: Profimedia

Več kot dve leti po tem, ko sta Meghan Markle in princ Harry zapustila Združeno kraljestvo, se še vedno pojavljajo nerazčiščene informacije o njunem vedenju. Danes je izšla knjiga "Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown", ki jo je napisal Valentine Low. Meghan Markle tudi tokrat niso prizanesli s temi razkritji. 

"Ne morem verjeti, da za to ne dobim plačila"

Po besedah avtorja vojvodinja susseška ni uživala v kraljevih dolžnostih, zlasti ne v potovanjih: "Čeprav je uživala v pozornosti, Meghan ni razumela smisla vsega tega druženja, tega, da je morala podati roko neštetim neznancem. Po besedah več zaposlenih naj bi vsaj enkrat rekla: "Ne morem verjeti, da za to ne dobim plačila." To se nanaša na njeno turnejo po Avstraliji s princem Harryjem leta 2018. 

To ni edino razkritje, objavljeno v novi knjigi. Pisatelj jo obtožuje tudi, da je princu Harryju na začetku njune zveze postavila ultimat: "Če ne boš izdal izjave, s katero boš potrdil, da sem tvoje dekle, se bom s teboj razšla," naj bi Meghan Markle zagrozila. Ta se je takoj odzval in v izjavi pozval medije, naj prenehajo zasledovati njegovo dekle, s čimer je njuna ljubezen postala uradna.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Chanel se je s pomladno kolekcijo poklonil Kristen Stewart: Za pomlad 2023 stavi na udobne silhuete in lahkotne plasti

Priporočamo tudi: Priljubljeni škornji 90-ih let doživljajo vrnitev: Modna dekleta po ulicah svetovnih prestolnic že paradirajo z retro modeli

Najbolj brano