Meghan Markle in princ Harry si s princem Williamom in Kate Middleton ne bosta izmenjala božičnih daril

18. 12. 2022
Meghan Markle in princ Harry si s princem Williamom in Kate Middleton ne bosta izmenjala božičnih daril (foto: Profimedia)
Profimedia

Drug drugemu pošiljajo darila za otroke, a to je vse. 

Če rečemo, da je med Meghan Markle, princem Harryjem, Kate Middleton in princem Williamom trenutno napeto, je to podcenjujoče, zato si kraljevi pari očitno ne podarjajo božičnih daril. Ampak! Darila so poslali otrokom.

Sunday Times je poročal, da William in Kate sicer Archieja in Lilibet "ne bosta prikrajšala" za darila ter da sta Harry in Meghan "poslala darila" za Georgea, Charlotte in Louisa, vendar "odrasli med seboj ne bodo izmenjali daril". 

Za informacijo: princ Harry in Meghan Markle naj bi letos preskočila tradicionalni kraljevi božič v Sandringhamu in namesto tega praznike preživela v ZDA. Kralj Charles je sicer Meghan in Harryja povabil, naj se pridružita družini, vendar kraljeva biografinja Angela Levin za The Sun pravi, da se to ne bo zgodilo: "Smrt kraljice pomeni, da ne bo toliko pritiska, da bi bila vsa družina skupaj - kar je dobro, saj se zdi, da Harry in Meghan ne bosta prisotna."

Susseški za božič morda ne bodo odpotovali v Anglijo, a govori se, da se princ Harry namerava po praznikih vrniti domov in pojasniti svojo "namero" pri pisanju prihajajočih spominov. Po poročanju Daily Maila bi lahko leta 2023 odletel v Anglijo, da bi promoviral knjigo, vir pa je zelo dramatično povedal: "To ne bo poskrbelo za sproščen družinski božič."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ti klasični gležnjarji se podajo k skoraj vsemu v vaši garderobi: Posnemajte teh 6 stajlingov s trendnimi škornji za zimo 2023

Priporočamo tudi: Princesi Kate in Charlotte čudoviti v ujemajočih se plaščih: Kate Middleton in princ William otroke peljala na božični dogodek