Meghan Markle in princ Harry bi lahko bila "odrezana" od kraljeve družine, če bi prišlo do "uhajanja informacij" z jubileja

"Če bi karkoli z vikenda pricurljalo v javnost, si predstavljam, da bosta popolnoma odrezana in to bo to."

Meghan Markle in princ Harry bi lahko bila "odrezana" od kraljeve družine, če bi prišlo do "uhajanja informacij" z jubileja - Foto: Profimedia

Meghan Markle in princ Harry sta z letom v Anglijo na proslavo ob kraljičinem platinastem jubileju izkazala podporo kraljici, zdaj pa se očitno sprašujeta, ali bodo podrobnosti o njunem potovanju vključene v Netflixovo dokumentarno serijo ali ne.

"Za Harryja in Meghan se zdaj zares začenja preizkušnja," pravi avtor Duncan Larcombe za The Sun. "Prišla sta v Združeno kraljestvo in na jubilej ter se zares utrdila kot kraljevi osebi, kar je odlično za njuno blagovno znamko in nekaj, kar bodo Spotify, Netflix in Penguin požirali."

Kraljevi strokovnjak ugotavlja, da je prihodnost Meghan in Harryja v monarhiji odvisna "od njunega vedenja v prihodnje".

"Kraljeva družina je očitno podala oljčno vejico. Toda Harry in Meghan bi jo uničila, če bi o kakršnih koli zasebnih informacijah o tem vikendu spregovorila v tisku ali jih razkrila v knjigi. Za njiju je to zdaj zadnja priložnost. Če bi karkoli z vikenda pricurljalo v javnost, si predstavljam, da bosta popolnoma odrezana in to bo to."

Preberite tudi: Kraljevi oboževalci zgroženi nad reakcijo Meghan Markle ob prihodu Kate Middleton na mašo ob jubileju

Kate Middleton in princ William ter Meghan Markle in princ Harry so se včeraj na jubilejni maši drug drugemu izogibali

Dodal je, da bi bila odločitev Meghan in Harryja, da podrobnosti s potovanja ne vključita v svoje prihodnje projekte, "lahko velik korak v pravo smer in začetek novega začetka".

Najbrž bomo videli, kaj se bo zgodilo, a zdi se , da Netflixove kamere tako ali tako niso imele dostopa do jubileja, predvsem zaradi "ekipe pomočnikov v palači", ki so imeli nalogo, da jih držijo stran.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton na slovesnosti Reda podvezice čudovita v stajlingu in osupljivem nakitu v njeni značilni barvi

Priporočamo tudi: Anne Hathaway navdušila v klasični uniformi sodobnih žensk nad 40 let. Želeli jo boste posnemati

Najbolj brano