Leonardo DiCaprio za TAG Heuer

Leonardo DiCaprio je dobil novo vlogo.

Leonardo DiCaprio za TAG Heuer - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Poleti smo že poročali o njegovem sodelovanju s švicarsko tovarno luksuznih ur Jaeger - LeCoultre. Sedaj pa so ga povabili za mednarodnega predstavnika k prestižni znamki TAG Heuer.

Postal bo TAG Heuerjev globalni ambasador in s tem zamenjal Brada Pitta, ki je to funkcijo opravljal zadnjih šest let.

Tako se bo pridružil pisani druščini izjemnih športnikov kot so golfist Tiger Woods, bivši in sedanji svetovni prvak v F1 Kimi Räikkönen ter Lewis Hamilton, njegov timski kolega Heikki Kovalainen, mlad francoski voznik Sébastien Bourdais in teniška igralka Maria Sharapova. Poleg športnikov pa so tu še zvezdi Bollywooda: bivša Miss sveta Priyanka Chopra in Shah Rukh Khanu, ter kitajski pevec in igralec Peter Ho.

Vloga glasnika, za katero je potrebno več kot le lep obraz, je podeljena tistemu, ki najbolje predstavlja slogan kampanje What Are You Made Of.

"Leonardo je popolno utelešenje te vloge z njegovim izjemnim talentom, izredno psihično močjo in neomejene predanosti socialni ter okoljevarstveni problematiki."

Kampanja, z Leom v glavni vlogi, bo luč sveta zagledala spomladi, igralec pa bo nosil uro Carrera Day-Date.

Zvezdnik Titanika pa ima kar nekaj žezel v ognju, kar se tiče njegove igralske kariere. Tako lahko omenimo njegova dva nova projekta, filma Farragut North in The Low Dweller.

Fotografija promocijsko gradivo

Najbolj brano