"Konec je, izvedel je najhujše": Kralja Charlesa ujeli v Londonu na zdravljenju proti raku

16. 2. 2024
"Konec je, izvedel je najhujše": Kralja Charlesa ujeli v Londonu na zdravljenju proti raku (foto: Profimedia)
Profimedia

Pred dnevi so mu odkrili raka in takoj se je začel zdraviti.

"Ne zdi se mi prav dobro. Vidi se, da je zaskrbljen. Najbrž je izvedel najhujšo novico", so najpogostejši komentarji, ki jih lahko preberemo na družbenih omrežjih. Kralj Charles III. se je sedaj po tednu dni bivanja v Sandringhamu v Norfolku vrnil v London.

Ne spreglejte: 

Prišel je na zdravljenje raka, v naslednjih dneh pa ga čakajo terapije. Pred dnevi so mu odkrili raka, Buckinghamska palača pa je takoj obvestila javnost o maligni bolezni, ki jo ima monarh. Niso pa razkrili, za kakšnega raka gre, ampak le, da ne gre za raka na prostati, kar so morda mnogi mislili, saj se je le nekaj dni zdravil zaradi povečane prostate, preden so ugotovili, da ima raka.

V sporočilu za javnost so pojasnili, da so zaradi preiskav, ki so jih opravili zdravniki v tistih dneh, ko se je kralj zdravil zaradi prostate, dejansko ugotovili, da ima raka.

Charles se je v kraljevo rezidenco v Westminstru pripeljal z avtomobilom in občasno pomahal mimoidočim, spremljala pa ga je žena, kraljica Camilla.

Profimedia

Čeprav je večina menila, da situacija morda le ni tako huda, jih je najbolj skrbel hiter prihod princa Harryja na obisk k očetu. Harry je v London prispel prejšnji torek, v četrtek pa je bil že v Ameriki.

Z očetom je govoril kratek čas, niti eno uro. Čeprav sta bila po mnenju številnih kraljevih poznavalcev že nekaj let v zelo slabih odnosih, je sin želel biti v tistih težkih trenutkih ob očetu in mu biti v oporo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Skrivni račun, ljubica, varuške "na črno" ... Na površje so prišle podrobnosti o tem, kako denar zapravljata princ Albert in princesa Charlene

Priporočamo tudi: "Imeti veliko denarja in dobre gene": Jane Fonda ima pri 86 letih skrivnost, kako ostaja mlada, in to je najbolj iskrena stvar, kar smo jih kdaj slišali