Kim Kardashian: Urejanje las ji povzroča največ težav!

Ena od članic zvezdniške družine Kardashian, Kim, je za revijo Story spregovorila o težavah z urejenjem njene značilne pričeske in ličenju.

Promocijsko sporočilo, 22. 9. 2012
Kim Kardashian: Urejanje las ji povzroča največ težav!

"Urejanje las mi povzroča kar precejšnje težave, zato imam navadno spete v čop ali pa si jih ravnam. Moj značilen videz pa je prečka na sredini in valoviti lasje, vendar si takšne pričeske žal ne znam oblikovati sama. Po obisku frizerja zato zelo pazim, da si ne uničim frizure. Kar zadeva ličenje, so mi všeč zadimljene oči. Ženske v Dubaju so naličene podobno, in ko sem bila tam, kar nisem morala nehati strmeti v njihove lepo naličene oči. Veliko uporabljajo črtalo in poudarjajo trepalnice - tako kot jaz."

Poleg žensk iz Dubaja se Kim Kardashian navdušuje tudi nad Sophio Loren. Navaja jo kot svojo največjo vzornico:

"Nikoli ni skrivala svojih oblin, ostala je zvesta sama sebi. Sophia je zares moj idol."

Kim, članice slavne družine Kardashian, je seveda tudi modna navdušenka.

Njen najljubši modni oblikovalec je libanonski oblikovalec Zuhair Murad, tudi sicer pa je navdušena nad vsemi oblikovalci, ki jih je imela čast spoznati v Dubaju. Tam naj bi dobila tudi navdih za svojo kolekcijo nakita.

E! Entertainment s šovom družine Kardashian

Na televiziji E! Entertainment lahko vsako nedeljo ob devetih zvečer že spremljate novo sezono resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian (Keeping up with the Kardashians).

Več o tem, kaj vse nas med drugim še čaka v novi sezoni šova, pa si preberite na povezavi Kim Kardashian: 'Naša družina je imela težko leto'.

Najbolj brano