Kdo je lepotec, ki je očaral Katy Perry?

Maneken Baptiste Giabiconi je potrdil govorice, da se videva s popzvezdnico Katy Perry, ki se trenutno ločuje od komika Russlla Branda.

Foto: Karl Lagerfeld

Za New York Post so predstavniki Giabiconija, ki je eden najbolj zaželenih in najbolje plačanih moških modelov, potrdili romanco in dodali, da je vse skupaj še zelo novo, a preživita golobčka skupaj veliko časa.

"Moška različica Gisele"
Francoski maneken in pevec, ki je tudi najljubši model Karla Lagerfelda - s kreativnim vodje hiše Chanel, ki ga je opisal kot "moško različico Gisele" sta tudi zasebno dobra prijatelja -, naj bi trenutno razmišljal o selitvi v Los Angeles: tako zaradi kariere kot zaradi Katy.

Parček so prvič skupaj opazili na Chanelovi modni reviji med pariškim tednom mode, te dni pa je Perryjeva spet v francoski prestolnici, kjer je šla z novim fantom na večerjo in so ju opazili tudi v več nočnih klubih.

Že lani naj bi Giabiconi o Perryjevi izjavil: "Če bi jo lahko prisilil, da se loči od moža, bi jo vzel za ženo." Zdaj te ovire med njima ni več, saj bo Katy kmalu tudi uradno ločena.

Najbolj brano