Kate & William: imata predporočno pogodbo?

Nekaj detajlov. Imata predporočno pogodbo? Kam na poročno potovanje?

Kate & William: imata predporočno pogodbo?

+ Princ William je za roko najprej zaprosil Kate, potem pa še njenega očeta. + Poročni prstan bo očitno nosila samo Kate, princ ga ne namerava nositi. + Na poroko je William povabil tudi svoje kolege iz letalskega regimenta. Prišli bodo v spremstvu svojih soprog ali deklet. + Princ Harry in Pippa Middleton sta morala vaditi svojo vlogo, ki jo bosta kot priči imela na poroki. + Ne ve se še, ali bo Kate na poroki imela tiaro ali le cvetje. + Uradni poljub na balkonu palače naj bi se zgodil natanko ob 1.25. + Pred natanko 30 leti se je na istem balkonu Williamov oče princ Charles poročil s princeso Diano. + Po poljubu bodo vsi občudovali prelet vojaških letal.

Predporočna pogodba

Odvetniki, ki se ukvarjajo z ločitvami, princu Williamu svetujejo, naj podpiše predporočno pogodbo. Vse pravljice pač nimajo srečnega konca, kar na angleškem kraljevem dvoru še kako dobro vedo. Seveda pa tako kraljica Elizabeta kot tudi predstavniki palače za stike z javnostmi o tej temi nočejo govoriti. Do zdaj namreč to ni bila praksa in nihče od kraljeve družine ni podpisal takšne pogodbe. Princesa Diana je po 15-letnem zakonu s princem Charlesom dobila veliko odpravnino. A kljub temu Charles tudi s svojo drugo ženo Camillo pogodbe ni podpisal. Jo bo William s Kate?

Poročno potovanje

Veliko je špekulacij o tem, kam bosta šla William in Kate na medeni mesec. Mogoče v Jordanijo, kjer je Kate nekaj let živela z družino. V Amanu je živela tri leta, od 1984, in tam obiskovala tudi vrtec. Tu naj bi že rezervirala ogled zgodovinskih znamenitosti. Vendar pa uradnega ni še nič, zato so na spisku tudi druge destinacije, kot so Sejšeli, otok Mustique, Krf, Južna Amerika … Naši južni sosedje pa so tudi že pisali, da bosta mogoče pripotovala na Hrvaško. Vsekakor pa princ William noče povedati, kam bo svojo ljubezen odpeljal na poročno potovanje, ki se bo začelo dan po poroki, torej 29. aprila. Trajalo pa bo le dva tedna, saj ima potem princ svoje službene dolžnosti, ki jih ne more zanemarjati.


Story, fotografija GettyImages

Najbolj brano