Kate Middleton spregorila o neznosnem pritisku, ki ga je čutila pri izbiri imen za svoje otroke

Izbira imen za princa Georgea, princeso Charlotte in princa Louisa je bila težka naloga.

Kate Middleton spregorila o neznosnem pritisku, ki ga je čutila pri izbiri imen za svoje otroke - Foto: Profimedia

Kate Middleton je kot valižanska princesa prvič samostojno obiskala porodnišnico bolnišnice Royal Surrey County Hospital.

Namestnica direktorja babiške nege Amy Stubbs je princesi razkazala oddelek. "Bila je zelo prijazna. Veliko je govorila o tem, kako se je počutila, ko je postala mati," je Stubbsova povedala za People. "Resnično je govorila o svojih otrocih, tudi o tem, kako so izbrali njihova imena. Veliko novih mamic in očetov razmišlja o tem, kako izbrati imena za svoje otroke, in z njo so se pogovarjali o tem, kako sta se odločila Kate in William."

Stubbs je dodala: "Rekla je, da so to njuna najljubša imena in da očitno svet čaka, da bosta dala imena svojim otrokom - in to je bil precej velik pritisk."

Pred rojstvom princa Georgea, princese Charlotte in princa Louisa ter pred rojstvom najstarejšega otroka princa Harryja in Meghan Markle, Archieja, se je intenzivno ugibalo o njihovih imenih. 

Princ William in Kate sta za svoje tri otroke izbrala tradicionalno pot britanskih kraljevih imen. Za princa Georgea gre za zelo kraljevsko ime: v britanski zgodovini je bilo šest kraljev Georgov. Mladi princ, ko bo nekega dne podedoval prestol, bo verjetno sedmi kralj George.

Tudi princesa Charlotte je kraljevsko ime; kraljica Charlotte je bila žena kralja Jurija III. Njeni srednji imeni Elizabeth in Diana se nanašata na kraljico Elizabeto in pokojno mater princa Williama, princeso Diano. Princ Louis, čigar polno ime je Louis Arthur Charles, je poimenovan po svojem pradedku Louisu Mountbattenu in kralju Charlesu.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Middleton prejela precej "žaljive" pripombe Williamovih prijateljev na račun poklica njenih staršev

Priporočamo tudi: Horoskop: Kakšne prijateljice so ženske, rojene v zračnih znamenjih?

Najbolj brano