Kate Middleton se je zgledno odzvala na provokacije na Severnem Irskem

Kate Middleton in princ William sta v četrtek, 6. oktobra, obiskala Belfast na Severnem Irskem.

Kate Middleton se je zgledno odzvala na provokacije na Severnem Irskem - Foto: Profimedia

Kate Middleton in princ William sta ponovno začela s svojimi kraljevimi obveznostmi. Od konca državnega žalovanja po smrti Elizabete II. sta se zakonca večkrat pojavila v javnosti, tako v paru kot tudi samostojno. V sredo, 5. oktobra, je valižanska princesa obiskala porodniški oddelek v Kraljevi okrožni bolnišnici Surrey, medtem ko je bil valižanski princ v Staffordshiru na srečanju z mladimi nogometaši. V četrtek, 6. oktobra, sta odpotovala v Belfast na Severnem Irskem. Med potovanjem sta obiskala več krajev, med drugim preventivni center PIPS. Obiskala so tudi bar in se udeležila tečaja mešanja koktajlov. Kate in William sta pripravljala koktajle, kar je zabavna in nenavadna dejavnost za kraljevo družino. Čeprav sta se odlično zabavala, se zdi, da nekateri Irci njune prisotnosti v svoji državi niso najbolje sprejeli. 

Dogodek med potovanjem 

Čez dan sta Kate Middleton in princ William pozdravila množico pred gradom Carrickfergus. Kot poroča revija People, je valižanska princesa med izmenjavo besed z več ljudmi segla po roki neki ženski in jo stisnila. Ženska, ki je prizor snemala z mobilnim telefonom, je ženi princa Williama dejala: "Lepo vas je spoznati, vendar bi bilo bolje, če bi bilo to v vaši državi. Kate Middleton je ta komentar verjetno presenetil, vendar je ostala nedotaknjena in se ni zmenila za njene besede. Dejala je še: "Irska pripada Ircem." Bodoča kraljica soproga se je še naprej smejala in mahala drugim. Odziv, vreden vzorne princese.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako do izklesanega in ravnega trebuha: Ta sok proti napihnjenosti lahko v manj kot minuti poskrbi za ploski videz vašega trebuha

Priporočamo tudi: Horoskop: 4 nebesna znamenja, ki bodo to nedeljo najbolj občutil ognjeno polno luno?

Najbolj brano