Kate Middleton: prva kraljevska biografija

Ko je bila Kate še deklica, je imela v sobi obešen plakat princa Willaiama ...

Kate Middleton: prva kraljevska biografija - Foto: RedDot, Getty

Kate Middleton je kot bodoča princesa in verjetno nekoč bodoča kraljica ob boku svojega princa Williama, ki je drugi v vrsti za britanski prestol, dobila svojo prvo kraljevsko biografijo.

Tako so iz Charlesove rezidence Clarence House, v kateri še vedno živi princ William, v javnost poslali prve fotografije Kate kot majhne deklice. V biografiji med drugim piše, da se je Catherine Elizabeth 9. januarja 1982 rodila Michaelu in Carole Middleton. Ima še mlajšo sestro in mlajšega brata.

Ko je imela dve leti, se je družina preselila v Jordanijo, kjer je oče takrat služboval. Kate je bila vedno aktivna športnica, najboljša je bila v skoku v višino. Leta 2005 je diplomirala iz umetnostne zgodovine, pozneje pa je delala v družinskem podjetju Party Pieces. Rada hodi v hribe, igra tenis, plava, smuča in jadram njena velika strast pa je fotografiranje.

 

Vsi, ki so ostali nepovabljeni …


pa si bodo lahko vso ceremonijo ogledali v živo na BBC. Prenos bodo v Ameriki lahko spremljali prek BBC America, medtem ko bomo lahko v Evropi, Aziji, Indiji, Južni Ameriki in na Bližnjem vzhodu poroko spremljali na BBC Entertainment.

Program bo vodil Huw Edwards s pomočjo še nekaj komentatorjev. “Kraljeva poroka je priložnost, da se združijo vsi naši lokalni kanali po svetu, saj gre za dogodek, ki ga bodo gledali vsi,” je povedala Jane Bennet, predsednica mreže.

(vir Story)

Najbolj brano