Kate Middleton, neprepoznavna na naslovnici tabloida, Britanci v šoku

Photoshop je znova udaril!

Kate Middleton, neprepoznavna na naslovnici tabloida, Britanci v šoku - Foto: Profimedia

Sprašujemo se, ali se v Mirrorju niso želeli norčevati iz nje. Dobesedno. Vsekakor si je britanski tabloid z objavo sramotno fotošopirane fotografije Kate Middleton na prvi strani svoje številke z dne 14. novembra nakopal jezo bralcev in kritikov. 

Še posebej zato, ker je niso naredili "lepše", prav nasprotno: na tem portretu je valižanska princesa videti z žalostnimi očmi, globokimi gubami in temnimi kolobarji. Njen plašč in klobuk sta siva ... In precej je postarana. Ni videti stara 40, ampak deset let starejša. Vsaj deset več.

Kate Middleton je žrtev sramotnega retuširanja

Fotografija je bila posneta 13. novembra lani ob slovesnosti ob nedelji spomina na mrtve, s katero so počastili spomin na padle vojake. In čeprav v izvirniku Kate ni bila vesela - za to ni bilo ne časa ne kraja -, je bila povsem normalna. Retuširanje ni razjezilo le vojvodinjinih oboževalcev, temveč tudi druge. Na družabnih omrežjih so bili ljudje zelo kritični do časopisa Mirror.

"Bodisi fotograf potrebuje malo usposabljanja bodisi urednik," je dejal eden od njih. Zakaj niste uporabili originalne fotografije Catherine? Zakaj ste naredili grozen photoshop? To je skrajno nepotrebno, nespoštljivo in neumno," pravijo drugi. "Milijoni ljudi so jo videli v živo na televiziji v visoki ločljivosti in to NI tako, kot je bila videti," se je nekdo razjezil. "To je zelo žaljivo! Očitno je, da je bila fotografija prirejena - njen plašč in klobuk sta bila črna in ne siva!

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Monica Belluci očarala z nepričakovano lepotno preobrazbo: Njen slog je odličen vir navdiha za vse starejše od 50 let, ki iščete eleganco in preprostost

Priporočamo tudi: Shujševalni napitek iz zgolj dveh sestavin, ki obljublja izgubo teže v rekordnem času: Ta pogosto pozabljena zelenjava uravnava holesterol in zavira apetit

Najbolj brano