Kaj sta počela Kate Middleton in princ William, medtem ko je ves svet gledal serijo o Meghan in Harryju

Očitno sta "zavrnila" gledanje in namesto tega naredila to! 

Kaj sta počela Kate Middleton in princ William, medtem ko je ves svet gledal serijo o Meghan in Harryju - Foto: Profimedia

Če ste se spraševali: ne, kraljeva družina zagotovo ni gledala Netflixove dokumentarne serije Meghan Markle in princa Harryja. Po poročanju Vanity Fair sta zlasti princ William in Kate Middleton "zavrnila" gledanje Harryja in Meghan in tega tudi ne nameravata storiti. Kaj sta počela namesto tega? Očitno sta otroke peljala v šolo!

Medtem je eden od višjih pomočnikov v palači potrdil, da si kraljeva družina prizadeva ostati mirna v zvezi z dokumentarcem in da "je bilo veliko razburjenja, vendar ne bodo komentirali vsakega preobrata".

Kljub temu bodo pomočniki v palači "pozorno spremljali serijo" (prav tako tudi cela vrsta odvetnikov), vendar se ne želijo vključiti v "medijsko blaznost" s kakršnimikoli uradnimi komentarji. Vendar pa! Palača se je uprla izjavi o omejitvi odgovornosti v doku-seriji, ki se glasi: "To je zgodba Harryja in Meghan iz prve roke, povedana z doslej še nikoli videnim arhivom oseb. Vsi intervjuji so bili končani do avgusta 2022. Člani kraljeve družine niso želeli komentirati vsebine znotraj te serije."

Po poročanju časnika The Telegraph so "kraljevi viri vztrajali, da niti Buckinghamska palača, niti Kensingtonska palača, niti kateri koli član kraljeve družine niso bili zaprošeni za komentar ali vnaprej seznanjeni s katerim koli delom serije."

Medtem Vanity Fair poroča, da so se za komentar obrnili na palačo, vendar iz elektronske pošte tretje osebe. Ko so poskušali elektronsko pošto preveriti tako pri Archewellu kot pri Netflixu, menda ni bilo odziva. Kot pojasnjuje vir: "Ker tega preverjanja ni bilo, nismo mogli zagotoviti nobenega odgovora. Vsebina elektronskega sporočila, ki smo ga prejeli, tudi ni obravnavala celotne serije."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najbolj šokantne skrivnosti posameznega astrološkega znamenja: Levi uživajo v soju žarometov, eno znamenje pa se rado igra psihološke igre

Priporočamo tudi: Izstopite iz drastičnih diet, tukaj je kultna shujševalna rutina, ki ji sledijo vse manekenke: Hujšajte brez frustracij in z užitkom

Najbolj brano