Jezikamo: Vicky in David, Ryan in Abbie, Kate, Obama

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Vicky in David, Ryan in Abbie, Kate, Obama - Foto: Fotografija RedDot

Selitev v Milano?

Victoria Beckham

Victoria Beckham je spremenila svoje mnenje o selitvi v Italijo.

Odločitev je padla po temu, ko se njen mož David vse preveč časa druži s prikpno Roberto, nečakinjo oblikovalca Giorgia Armanija. Zakonca sta se, po Davidovem podpisu pogodbe z nogometnim klubom AC Milan, odločila, da Posh zaradi šolanja otrok ostane v Los Angelesu. Bivši Spajsici je prekipelo, saj naj bi se parček intenzivno družil, hodil po nakupih ter se udeleževal različnih prireditev, čigar priča so tudi fotografije v svetovnih medijih. Vicky je na vrat na nos priletela v Italijo, oblekla ozko krilo, visoke petke, prijela Davida pod roko in vsem, posebno pa Roberti, pokazala, kdo v njunem zakonu nosi hlače. Da bo ironija še večja, tje rn v Victorijini peti ravno nečakinja njenega najljubšega kreatorja, za katerega je pred kratkim posnela kampanjo, v kateri zgleda naravnost fantastično.

Nakupovanje v Ikei

Ryan Phillippe

Čeprav živita v elitni več milijonov dolarjev vredni vili, par kupuje pohištvo v nizko proračunskih trgovinah. Ryan Phillippe in njegova Avstralka Abbie Cornish sta se zadrževala v lokalni podružnici švedskega giganta IKEA, ter s seboj odnesla kar nekaj stvari, med njimi tudi ogledalo s črnim okvirjem. Medtem pa se bivši mož Blondinke s Harvarda pripravlja na snemanje novega filma “Tlatelolco: Mexico 68”. Film, kjer igra skupaj z Johnom Leguizamom, govori o ameriškem novinarju, ki poroča iz olimpijskih iger v Mehiki, kjer med študentskimi demonstracijami pride, s strani vlade, do poboja več sto študentov.

Pevska kariera

Kate Moss

Kate Moss naj bi razmišljala o začetku glasbene kariere. Kitarist skupine The Kills, Jamie Hince je svojemu dekletu za 35. rojstni dan podaril klavir, v vrednosti 26 tisoč dolarjev. Manekenka je svojim prijateljem zaupala, da si resnično želi skočiti v glasbene vode. Kate, ki ni vešča v igranju klavirja, pa že ima inštruktorja. Inštrument jo bo učil igrati kar njen fant, ki priznava, da bosta po tem, ko se model nauči igranja, posnela duet. V šali pa si je že zamislil njuno ime - The Mossys, glasba pa naj bi se popolnoma razlikovala od tiste, ki jo igra pri The Kills, saj naj bi njuna bila bolj romantična. Sicer pa je celoten projekt še vedno v eksperimentalni fazi.

Barack in Michelle Obama

Inavguracija ameriškega predsednika

V ZDA je trenutno na prvem mestu inavguracija novega ameriškega predsednika Baracka Obame. V nedeljo popoldne so se mu številni zvezdniki poklonili na dogodku We Are One: The Obama Inaugural Celebration. Koncert je zaključila pevka Beyonce s skladbo "America the Beautiful". Poleg dive so, med ostalimi, na oder stopili še Sheryl Crow, U2, Mary J. Blige, Shakira ter Usher. Dvourno prireditev, kjer je v vlogi govorca natopil tudi Tom Hanks, so lahko v živo preko HBO (naj omenimo, da je bil ogled brezplačen) spremljali gledalci po celem svetu.

V ponedeljek pa se je odvil še koncert pod okriljem prve dame Michelle Obama “Kids’ Inaugural: We Are the Future”. V Verzion centru so nastopili Disneyeva zvezdnica Miley Cirus, skupina Jonas Brohers, Bow Wow ter Corbin Bleu.

Koncert je zaznamoval kratek Mileyin nagovor Obaminima hčerkama. "Dekleta resnično morata biti zelo ponosni na svojega očeta - jaz sem."

Fotografije RedDot

Najbolj brano