Jezikamo: Vanessa, Jennifer, Balthazar, Woody, Zooey, Eva, Bristol, Chyler, Beyonce

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Vanessa, Jennifer, Balthazar, Woody, Zooey, Eva, Bristol, Chyler, Beyonce - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija http://abc.go.com, promocijsko gradivo, Fotografija www.miumiu.com, promocijsko gradivo

Chic Vanessa

Vanessa Paradis

Pevko, ki je že več kot deset let v zvezi z igralcem Johnnyjem Deppom, zabava dejstvo, da ljudje hvalijo in se navdušujejo nad njenim stilom oblačenja, saj naj bi zelo malo časa posvečala svojem lastnem slogu.

Vanessa Paradis, ki je trenutno obraz modne hiše Miu Miu, priznava da se zaradi sentimentalnosti zelo težko odreče starim in znošenim oblačilom.

Zmaga v prvi rundi

Jennifer Aniston

Vsako leto se v filmski industriji borijo za prevlado v kinematografih na božični večer. Tokrat je to uspelo prijateljici Jennifer Aniston s filmom Marley & Me. Za seboj je pustila tudi bivšega moža, enega izmed najbolj zaželenih moških na svetu Breda Pitta, ki je 24.12. premierno predstavil film Curious Case of Benjamin Button. Ta je moral premoč priznati tudi filmu Zgodbe za lahko noč, z Adamom Sandlerjem v glavni vlogi. Sledijo jim nacistična drama Toma Cruisa Valkyrie ter komedija Jima Carreya Reci da.

Bratje in sestre

Balthazar Getty

Zvezdnik nadaljevanke Bratje in sestre, ki jo lahko vsak večer spremljate na POP TVju, Balthazar Getty naj bi dobil čevelj. 33-letni igralec in producenti naj bi spreminjali scenarij, ter na ta način črtali Tommyja iz serije. Razlog naj bi bil slabo razumevanje s soigralci zaradi romance s Sienno Miller, medtem ko je bil še poročen. Njegov predstavnik je zanikal Balthazarjev odhod iz serije, medtem ko pa naj producenti ne bi obnovili pogodbe za eno izmed glavnih vlog.

Poroke in zaroke

Woody Harrelson, Zooey Deschanel, Eva Marcille

Woody Harrelson se je v nedeljo poročil z dolgoletno partnerko Lauro Louie, s katero je v vezi že dve desetletji. Sedeminštiridesetletnik ter štiri leta mlajša Laura sta usodni da izrekla na intimni ceremoniji na otoku Maui. Par že ima tri hčerke-dveletno Makani Ravello, dvanajstletno Zoe Giordano ter petnajstletnico Denni Montana.

Igralka Zooey Deschanel se je zaročila z vokalistom skupine Death Cab for Cutie Benom Gibbardom. Pred časom je v rumenih medijih krožila novica o zaroki zvezde filma Yes Man, ter kitarista skupine AFI Hunterja Burgana, a so viri blizu para te novice zanikali.

Zmagovalka tretje sezona Ameriškega top modela Eva Pigford Marcille je objavila zaroko s fantom, soigralcem v nadaljevanki House of Payne, Lanceom Grossom. Igralko je Lance zaprosil na božični večer s 3-karatnim prstanom Pave Cartier. Čeprav par še ni določil datuma poroke, pa se šušlja o poletni poroki leta 2010.

Otroci

Bristol Palin, Chyler Leigh, Beyonce

Hči republikanske kandidatke za podpredsednico Sarah Palin, Bristol je v nedeljo v mestu Palmer na Aljaski rodila zdravega fantka. S partnerjem Levijem Johnstonom sta prvorojenca poimenovala Tripp Easton Mitchell Johnston.

Zvezdnica nadaljevanke Zdravniki v belem Chyler Leigh pričakuje že svojega tretjega otroka. Šestindvajsetletnica, ki v nadaljevanki igra polsestro Meredith Lexie Grey, je v četrtem mesecu nosečnosti. Igralka se je leta 2002 poročila s štiri leta starejšim glasbenikom Nathanom Westom, ter mu rodila petletnega sina Noaha ter dveletno hči Taelyn.

Pevka Beyonce si nekega dne želi veliko družino, a trenutno si še vedno ne želi postati mati. Beyonce Knowles, ki se je letos poleti poročila z dolgoletnim partnerjem hip-hop mogotcem Jay-Zjem, se še vedno ne čuti dovolj zrelo za osnovanje družine. Sedemindvajsetletnica je priznala, da ima še vedno travme zaradi prisotnosti pri rojstvu njenega nečaka. Priznala je, da jo je bilo zelo strah. Čeprav je jokala od sreče, ko se je rodil Jules, pa ji je žal, da je videla kako boleč je lahko porod.

Najbolj brano