Jezikamo: Lauren, Scarlett in Eva, Hilary, Angelina

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Lauren, Scarlett in Eva, Hilary, Angelina - Foto: Fotografija RedDot

Novopečena pisateljica

Lauren Conrad

Zvezdnica MTV-jevega resničnostnega šova The Hills je razkrila detajle svoje nove novele.Knjiga L.A. Candy, ki temelji na njenih osebnih izkušnjah, govori o devetnajstletni Jane Roberts, ki se preseli v Los Angeles ter nenačrtovano postane zvezda resničnostne televizijske serije. Roman, prvi v nizu treh, bo izšel 16. junija. Lauren Conrad je priznala, da kar nekaj junakov iz knjige simbolizira ljudi iz njenega življenja.

Zvezde na modni pisti

Scarlett Johansson in Eva Mendes

Na letošnjem tednu mode v Milanu smo na modni reviji italijanskega dvojca Dolce & Gabbana v vlogi manekenk lahko občudovali dve prekrasni igralki.

Obrazu kozmetične linije priznane modne hiše Scarlett Johansson je družbo na modni brvi delala še latino lepotička Eva Mendes. Poleg omenjenih zvezdnic, so nove kreacije iz kolekcije jesen-zima 2009/2010 nosile še Naomi Watts, Freida Pinto, Kate Hudson, Lauren Hutton, Claudia Schiffer ter Eva Herzigova.

Zaljubljena v hokejista

Hilary Duff

Vsestranska lepotička je postala prava ljubiteljica hokeja.

Zakaj bi nekdo tako nežen oboževal tako grob šport? Odgovor je preprost. Zaradi ljubezni.

Hilary Duff je namreč sveže zaljubljena v igralca ekipe Ottawa Senators Mika Comria. Igralka, ki se je v preteklosti videvala z Joelom Maddenom, sedanjim partnerjem Nicole Ritchie, je priznala, da sovraži hoditi na zmenke in je imela srečo, da je vedno spoznala prekrasne ljudi.

Zopet femme fatale

Angelina Jolie

Najbolj vroča Hollywoodska mamica je začela snemati svoj nov film Salt.

Angelina Jolie bo nastopila v vohunskem trilerju o agentki CIE, ki poskuša oprati svoje ime, potem ko jo obtožijo, da je ruski speči agent - mogoče neresnično, mogoče ne. Med različnimi videzi, ima igralka nežen obraz poslovne ženske na eni ter videz vranje črne usodne ženske na drugi.

Iskanje prave osebe se bo začelo šele leta 2010.

Fotografije RedDot

Najbolj brano