Jezikamo: Kirsten, Madonna, Jenny, Amy, Heidi in Kylie

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Kirsten, Madonna, Jenny, Amy, Heidi in Kylie - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija arhiv Govori.se

Dobrodelno v Mehiki

Eva Longoria in Kirsten Dunst

Vse za dober namen. Eva Longoria in Kirsten Dunst sta se udeležili tradicionalnega t.i. Telethona za otroške rehabilitacijske centre v Mehiki. Razočarana gospodinja in zvezdnica filma “Spiderman” sta zbirali denar za invalidne otroke, skupaj z ostalimi zvezdniki kot so Shaila Durcal, Alejandro Fernandez in Black Eyed Peas. V času bivanja, pa sta si hollywoodski lepotički vzeli čas za obisk rehabilitacijska centra ter se fotografirali z otroci in delili avtograme.

Več otrok?

Madonna

Čeprav ima že štiri otroke, pa Madonna še ni rekla zadnje besede o posvojitvah. Pevka je v intervjuju za Britain’s Telegraph dejala, da misli, da je dobra mati, in mogoče v prihodnosti zopet v svoj dom sprejme kakšno siroto. Madonna je že posvojila dva otroka z afriške države Malavi, sina Davida Bando in hčerko Mercy. Iz zakona z režiserjem Guyjem Ritchiejem ima sina Rocca, z veze s trenerjem Carlosom Leonom pa hčer Lourdes.

Vroča babica

Jenny McCarthy

Medtem pa se Jenny McCarthy veseli rojstva prvega otroka hčerke njenega partnerja Jima Carreya. Dvaindvajsetletna Jane bo rodila marca prihodnje leto.

"Zdi se mi, da bo on najboljši dedek na svetu, saj je tako zabaven. In zdi se mi, da bom super babica. Rada jo imam in se že veselim otročička, " je priznala nekdanja playmate.

V pričakovanju novega družinskega člana

Amy Adams

Amy Adams in njen zaročenec Darren Le Gallo pa pričakujeta svojega prvega otroka. Par se je spoznal leta 2001 in se zaročil sedem let kasneje. Petintridesetletno igralko pa bomo lahko v prihodnjem letu občudovali ob soigralcu Matthewu Goodeu v romantični komediji Leap Year.

Viktorijini lepotički

Heidi in Kylie

Kljub svojim obveznostim, Heidi Klum ne zanemarja svojih otrok. V soboto popoldne se je s hčerko Leni sprehajala po sončnem L.A.-ju. Čeprav je zelo zasedena s snemanjem nove oglaševalske kampanje, je Viktorijin angelček odpeljal hčerko na plesne urice.

Medtem pa je ekipa Victoria’s Secret pred časom pozdravila novo članico. Devetnajstletno Kylie Bisutti so izbrali preko spletnega glasovanja.

“To je bila zame neverjetna pustolovščina. Še pred tremi tedni sem še živela svoje vsakdanje življenje, ” je o nastopu na modni pisti ob boku znanih manekenk dejala gospodična Bisutti.

Najbolj brano