Jezikamo: Jen, Brad, Paula, Milla, TLC

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Jen, Brad, Paula, Milla, TLC - Foto: Fotografija RedDot, Fotografija promocijsko gradivo

Nov sladkorček za prijateljico

Jennifer Aniston

Čeprav je njen bivši mož (srečno) poročen, pa igralka Jennifer Aniston še zmeraj ni našla princa na belem konju. Po neuspešni romanci s pevcem Johnom Mayerjem, so jo povezovali z različnimi moškimi, med katerimi je najbolj izstopal Bradley Cooper. A kot kaže se je prelepa štiridesetletnica zagledala v drugega zvezdnika. Čeprav so bila zgolj namigovanja, pa sta se tokrat zaljubljenca prvič pojavila skupaj v javnosti. A Gerard Butler je vse prej kot navaden moški. Posebno sedaj, ko je zvezdnik filma Grda resnica, najbolj vroč material na tržišču. A ko si enkrat žena najbolj seksi moškega, ne dvomimo da ji tudi tokrat pozornost medijev ne bo v napoto.

Barabe premagale Billa

Brad Pitt

Medtem, ko Jen išče pravo ljubezen, pa najnovejši film Brada Pitta ruši rekorde. Film Neslavne barabe (Inglourious Basterds) je v uvodnem tednu postal najdonosnejši Tarantinov izdelek. Prej se je s tem nazivom bohotil Ubila bom Billa iz leta 2004. Sledijo mu Okrožje 9 (District 9), ki v slovenske kinematografe prihaja sredi septembra, G.I. Joe: Vzpon kobre (G.I. Joe: The Rise of the Cobra), katerega premiera bo oktobra, ter The Time Traveler's Wife in Julie & Julia (slovenska premiera sredi oktobra).

Ostala brez dela

Paula Abdul

Vse se je obrnilo proti Pauli Abdul. Potem, ko je odstopila z mesta sodnice na Ameriškem idolu, je izgubila še vlogo v nadaljevanki Grda račka. Namesto nje se bo v vlogi Helen pojavila Kristen Johnston, vsem znana kot nezemljanka Sally iz serije Tretji kamen od sonca. Pauline zahteve so bile enostavno previsoke, menjavo komentirajo odgovorni.

Poroka Leeloo

Milla Jovovich

Milla Jovovich je v soboto dahnila usodni da dolgoletnemu partnerju Paulu Andersonu. Ceremonija se je zgodila na njunem domovanju na Beverly Hillsu. Goste, med katerimi je bil tudi "zdravnik" Patrick Dempsey, je pričakala španska flamenko glasba. Na dvajsetminutnem dogodku je igralka jemala dih v dolgi, beli obleki brez rokavov, z valovitimi, spuščenimi lasmi, okrašenimi s cvetjem. Slavja se je udeležila tudi mesečna hči Ever Gabo, ki je bila prikupna v tutuju. Milla je svojega moža spoznala leta 2002 na snemanju filma Resident Evil. To pa je že tretja igralkina poroka. Pred tem je zvestobo pri rosnih šestnajstih obljubila Shawnu Andrewsu, ter Lucu Bessonu, s katerim je bila poročena slabo leto.

Prvi nastop po sedmih letih

TLC

Sedem let je minilo od tragične smrti članice skupine TLC Lise "Left Eye" Lopes. In po sedmih letih se dekleti Tionne "T-Boz" Watkins in Rozonda "Chilli" Thomas vračata na oder, kot del dobrodelnega koncerta, katerega gostitelj bo Justin Timberlake. Koncert "Justin Timberlake and Friends" se bo zgodil 17. oktobra v Las Vegasu. Poleg omenjenega dua, pa so se povabilu odzvale še Taylor Swift, Alicia Keys in Ciara. Glasbeni dogodek bo namenjen zbiranju sredstev za bolne otroke.

Najbolj brano