Jezikamo: Geri, Fergie, Grammy, SAG

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Geri, Fergie, Grammy, SAG - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija Cinemania group, promocijsko gradivo, Fotografija RedDot

Vzela bo milijonarja

Geri Halliwell

Geri Halliwell je zaročena. Za roko jo je zaprosil italijanski bogataš Fabrizio Politi.

Paru naj bi se zgodila t.i. ljubezen na prvi pogled, zato sta prepričana v svojo odločitev. Bivša Sajsica in Fabrizio sta se spoznala pred mesecem dni v nekem italijanskem klubu. Prav zaradi tega srečanja je končala vezo s podjetnikom Nickom Houseom. Pevka naj bi bila v razmerju zelo srečna, posebej zato, ker se njen nov partner odlično razume z dveletno Bluebell, katere oče je scenarist Sascha Gervasi.

Posvojitev?

Fergie

Mladoporočenca pevka Fergie ter Josh Duhamel sta razkrila, da načrtujeta posvojitev. Par se je poročil pred skoraj mesecem dni, na veliki ceremoniji v Malibuju. Sveže poročen par si želi čim prej ustvariti družino, Josh pa komaj čaka, da postane očka. Vir blizu para je sporočil, da resno razmišljata o posvojitvi, saj pevka še ni pripravljena zanositi. Fergie je sama sprožila govorice o temu, da planirata povečati družino, takoj ko se poročita, ter v šali dejala, da pod srčkom že nosi dvojčka.

Majhna odrska presenečenja

Glasbene nagrade Grammy

Letošnja podelitev Grammyjev bo postregla s kar nekaj presenečenji.

Za prvo bosta poskrbela pevec Justin Timberlake ter živa legenda Paul McCartney. Bivši član fantovske skupine N'Sync bo na odru delal družbo reperju T.I., medtem ko bo nekdanji Beatle odpel duet s pevcem skupine Foo Fighters Daveom Grohlom.

Zasedba Radiohead se vrača na televizijske odre. Po skoraj devetih letih bo to njihov prvi TV nastop v živo.

Prvega februarja bo zapela nacionalno himno na Super Bowlu, kar bo njena prva predstava po družinski tragediji, nato pa se pevko, igralko ter trikratno nominiranko Jennifer Hudson pričakuje tudi kot nastopajočo na podelitvi glasbenih nagrad.

Poleg zgoraj omenjenih, bodo med nastopajočimi ter podeljevalci še Carrie Underwood, Clodplay, Jonas Brothers, Kenny Chesney, Katy Perry, Kanye West, Jay-Z ter Lil Wayne.

Seznam nominirancev, ki se bodo 8. februarja potegovali ta prestižne nagrade, si lahko ogledate na uradni spletni strani.

Napoved Oskarjev

Nagrade SAG

Če sta na Zlatih globusih kraljevala Kate Winslet in Mickey Rourke, pa sta jima pred Oskarji vrgla rokavico legendi Hollywooda Meryl Streep ter Sean Penn.

Združenje filmskih igralcev (SAG) jima je podelilo nagrado za najboljšo glavno žensko vlogo v filmu Dvom oziroma najboljšo glavno moško vlogo v filmu Milk. Nagrade SAG so že bližje realni sliki, ki jo bodo dali Oskarji. Zopet je v kategoriji najboljšega stranskega igralca slavil pokojni Heath Ledger, ki mu po mnenju večine, najžlahtnejše priznanje v filmski industriji ne uide. Kate pa tudi ni ostala praznih rok, saj je domov odnesla kipec za najboljšo stransko žensko vlogo za film Bralec. Najboljši film je tudi tokrat postal Slumdog Millionaire.

Na področju televizijski nagrad: brez presenečenj. 30rock za najboljšo komedijo, Mad Men za najboljšo dramo, ter Alec Baldwin in Tina Fey za najboljši glavni vlogi v komediji. V kategoriji drame, pa sta nagradi odnesla Dr. House Hugh Laurie ter Sally Field, za vlogo vdove Nore Walker v seriji Bratje in sestre. Filmska industrija se je za velik prispevek z nagrado za življenjsko delo zahvalila temnopoltem igralcu Jamesu Earlu Jonesu.

Najbolj brano