Jezikamo: Eva, Mel, Jennifer, Miranda, Sienna ...

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Eva, Mel, Jennifer, Miranda, Sienna ... - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija www2.victoriassecret.com, promocijsko gradivo, Fotografija www.stardustmovie.com, promocijsko gradivo, Fotografija RedDot

Dobrodelno

Reese Witherspoon in Eva Longoria

Zvezdniki so se nekaj dni pred Oskarji mudili na dobrodelni prireditvi ‘Montblanc Signature for Good’. Med 12 povabljenimi igralci se je znašla tudi posebna gostja prelepa Reese Witherspoon, ki je podprla Unicefov program za omogočanje primerne izobrazbe. Na prireditvi je o odhodu Nicollette Sheridan iz ekipe Razočaranih gospodinj spregovorila Eva Longoria. Lepotička je priznala, da ima rada Nicollette kot osebo ter njen karakter v seriji in dodala, da jo bo močno pogrešala.

Naraščaj

Melanie Chisholm in Nicole Richie

Ženska skupina Spice Girls širi svoje občinstvo. Melanie Chisholm je v nedeljo prvič postala mamica. Sporty Spice in njenega partnerja Thomasa Starra je razveselila deklica, ki sta jo poimenovala Scarlet Starr. Njun predstavnik za tisk je objavil, da se mati in dojenčica počutita dobro.

Medtem pa Nicole Richie, ki je pred letom dni rodila deklico Harlow, s parterjem Joelom Maddenom objavila novico o novem naraščaju.

Rojstnodnevno praznovanje

Jennifer Love Hewitt

Igralka Jennifer Love Hewitt je svoj 30. rojstni dan praznovala na prav poseben način.

Kot velika oboževalka nesmrtne Audrey Hepburn se je prelevila v Holly Golightly, lik iz kultnega filma Zajtrk pri Tiffanyju. Nadela si je malo črno obleko, dolge črne rokavice in tiaro ter se odpravila na kavo in rogljiček k Tiffanyju na Beverly Hillsu. Slavljenka pa je seveda pokazala svoje rojstnodnevno darilo: diamantne uhane ter diamantno zapestnico, kupljene kje drugje kot pri Tiffanyju.

Delovna angelčka

Miranda Kerr in Adriana Lima

Angelček Miranda Kerr je privabljala pozornost v avstralskem mestu Perth, kjer se je mudila v trgovini Davida Jonesa. Dolgonoga lepotička bo postala nov obraz letalske družbe V Australia.

Drugi angelček pa se je poročil. Znan obraz znamke spodnjega perila Victoria's Secret Adriana Lima je naskrivaj dahnila usodni da zaročencu, srbskemu košarkarju, Marku Jariću. Par naj bi se poročil na, za mnoge, najbolj romantičen dan v letu, Valentinovo.

Prvi nastop na tednu mode

Sienna in Savannah Miller

Sestri Miller sta doživeli svoj krst na londonskem tednu mode.

Oblačila predstavljajo kombinacijo obeh sester: usnjene jakne, ozke obleke bohemskega stila Sienne, kombinirane s kristali okrašenim kašmirom, nežnih krojem in cvetličnih vzorcev, kateri so ljubši Savannah. Modno linijo sta sestri opisali kot funky, v londonskem stilu.

Sienna pa je zanikala namigovanja, da se odpoveduje igralskemu poklicu, saj kot sama pravi, v igranju uživa.

Najbolj brano