Jezikamo: Diane, Tom, Jessica, MTV, Katie

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Diane, Tom, Jessica, MTV, Katie - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija www.myspace.com/katieprice, Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija RedDot

Srečna naslovnica

Diane Kruger

Diane Kruger v svileni bluzi Oscar de la Renta ter verižici Chanel krasi naslovnico junijske izdaje revije Lucky.

Dvaintridesetletno dekle igralca Joshue Jacksona je pred več kot desetimi leti odkril oblikovalec Karl Lagerfled in od takrat velja za igralko z veliko stila. Čeprav sama priznava, da pretirano lepotičenje ne jemlje resno.

“Moda ne more biti stresna. Izberem en kos oblačila ali dodatek, ki me osrečuje - trenutno vse, kar je retro - in ostala garderoba se enostavno vklopi v to, ” je priznala prikupna blondinka.

Zadnji Dianin projekt, v katerem igra poleg Brada Pitta, bo v kinematografe prišel avgusta. Največji letošnji poletni hit je nastal pod taktirko režiserja Quentina Tarantina, ter nosi naslov Inglourious Basterds.

Raje igralec kot predsednik

Tom Cruise

Čeprav se je šušljalo o bodoči politični karieri, pa Tom Cruise ostaja zvest svojemu sedanjemu poklicu.

Karizmatični igralec je povedal, da sploh ne razmišlja o politiki, saj je več kot zadovoljen s snemanjem filmov. Priznamo, da je nepozabni pilot iz filma Top Gun odličen igralec, a bi bilo zabavno videti družino Cruise v Beli hiši. Prikupna Katie Holmes kot prva dama ter navihana Suri bi bili lep okras državni ustanovi.

Varuški

Jessica Alba in Keri Russell

Igalka Jessica Alba velja za dobrodelno osebo. Konec prejšnjega tedna sta se z igralsko kolegico Keri Russell v Washingtonu mudili na posebni prireditvi namenjeni otrokom.

Mladi mamici sta se udeležili dneva varstva otrok v kliniki Upper Cardozo, kjer sta pozorno poslušali organizirano javno diskusijo. Zvezdnica filma Fantastični štirje se je odločila za konzervativni videz, kar je dosegla z izbiro črne jopice, bele bluze ter črnih kavbojk.

Znani podeljevalci

Filmske nagrade MTV

Čeprav bo do podelitve filmskih nagrad televizijske postaje MTV preteklo še kar nekaj časa, pa se že šušlja o znanih podeljevalcih nagrad. Tako bodo zlato pokovko podelile velike hollywoodske zvezde, med katerimi izstopata oskarjevec Denzel Washington in Charliejev angelček Cameron Diaz. Na odru pa vsi nestrpno pričakujejo nastop najbolj znanega belopoltega rap izvajalca Eminema, ki bo predstavil svoj nov album Relapse.

Pričakujemo pa lahko boj med filmoma Revni milijonar in Somrak. Vsi, ki želijo nagradi ti dvojega favorita z glasom podpore, lahko to storijo do 27. maja na spletni strani Movie awards MTV. Podelitev, ki jo bo povezoval igralec Andy Samberg, se bo zgodila 31. maja v Los Angelesu.

Konec ljubezni?

Katie Price in Peter Andre

Medtem, ko manekenka Heidi Klum in Seal obnavljata poročne zaobljube, pa ni nič kaj rožnato pri paru Price-Andre.

Katie in Peter naj bi se po štirih in pol letih zakona razšla. Kot so sporočili njuni predstavniki za medije, naj bi par prosil za zasebnost v tem težkem trenutku. Par ima iz zakona štiriletnega Juniorja in dveletno Princess.

Najbolj brano