Jezikamo: Blake, Kristen, Heidi, Brad, Jessica

Torkovi zvezdniški utrinki.

Jezikamo: Blake, Kristen, Heidi, Brad, Jessica - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija RedDot

Mesto in govorice

Blake Lively

Blake Lively se je mudila v Bostonu, kjer snema svoj nov film. Zvezda nadaljevanke Gossip Girl, kateri je družbo delal soigralec Ben Affleck, je delovala prikupno, medtem ko je pestovala majhno dete. Najnovejši projekt mlade igralke, film “The Town”, bo v kinematografe prišel drugo leto. Medtem pa oboževalci TV-serije Gossip Girl nestrpno pričakujejo vrnitev Serene van der Woodsen, lika ki ga igra Blake. Nova sezona se začne 14. septembra.

Moda? Ne, hvala.

Kristen Stewart

Čeprav trenutno velja za najbolj vročo mlado igralko v Hollywoodu, pa Kristen Stewart niti malo ne gane celotna zvezdniška, modna scena. Novinarjem je priznala, da sploh ne razmišlja o modi. Poleg tega, pa ji je film Somrak odprl marsikatera vrata. Med vsemi so ji najljubši neodvisni filmi. Govora je seveda o filmu “Welcome to the Rileys”, za katerega Stewartova pravi, da je najbolj nora, življenjska izkušnja. Posebno zato, ker je njen lik mlado dekle, s težko življenjsko zgodbo, ki dela v striptiz baru.

Otroška imena

Heidi Klum

Visoko noseča Heidi Klum je, skupaj s starejšo hčerko Leni, obiskala zdravnika v Santa Monici.

Victorijin angelček priznava, da imata z možem, pevcem Sealom, težave pri izbiri imena za malčka. Ker naj bi bil to njun zadnji načrtovan član družine, mora biti ime res izvirno. Par naj bi se odločil pričakati vse do poroda. Ko bo dojenček zagledal luč sveta, bo ime prišlo samo od sebe, je še dejala Nemka.

Španski kulturni center

Brad Pitt

Zakonca Pitt v Hollywoodu veljata za najbolj humanitaren par.

Trenutno se glava družine Brad Pitt mudi v Španiji, natančneje v mestu Aviles, kjer se bo gradil nov mednarodni kulturni center Oscar Niemeyer. Igralec naj bi bil zainteresiran za pomoč pri realizaciji projekta, ki naj bi postal resničnost sredi leta 2010. Zanima ga tako kulturni kot tudi arhitekturni aspekt. Neslavna baraba naj bi se nagibal k izgraditvi inovativne, neobičajne in predvsem vzdržljive zgradbe. To pa ni njegov edini projekt. Trenutno pomaga pri obnovi New Orleansa, ki ga je pred leti prizadel tornado Katrina.

(Ne)srečno sam(sk)a?

Jessica Simpson

Samski Jessici Simpson trenutno družbo dela njen stilist Ken Paves. Tako jo je pospremil na losangelsko letališče. Kar pa se tiče njene poslovne kariere, pa do stvari malo svetlejše. Predstavnica za medije je zanikala namigovanja, da naj bi Jes zamenjala Paulo Abdul pri iskanju novega ameriškega idola. Pevko, po besedah predstavnice, sploh niso povabili k sodelovanju. Čeprav Idol trenutno ni aktualen, pa pevka še naprej pridno snema svojo serijo “The Price of Beauty”, ki jo lahko spremljamo na VH1.

Najbolj brano