Jennifer Lopez - naklonjena neobstoječim razmerjem

Z Ojanijem Noo se je Jennifer Lopez poročila 22. februarja 1997. Spoznala sta se, ko je Jennifer v neki restavraciji v Miamiju delala kot natakarica. Ločila sta se januarja 1998.

Jennifer Lopez - naklonjena neobstoječim razmerjem

Jennifer je Ojanija Noo aprila 2002 zaposlila kot menedžerja v svoji pasadenski restavraciji Madre’s, vendar ga je oktobra istega leta odpustila. Pozneje je dosegla sodno prepoved, da bi napisal knjigo o njunem razmerju, vrniti pa je moral tudi vse dokumente, ki bi jo lahko kompromitirali.

Nato je imela Jennifer dve leti in pol dolgo razmerje z raperjem P. Diddyjem. Ko je bila 27. decembra 1999 z njim v nočnem klubu v New Yorku, je prišlo do streljanja, in P. Diddyja so obtožili nezakonitega posedovanja pištole. Stres zaradi sojenja in pritisk medijev sta poglobila njune težave in razmerje se je končalo čez leto dni.

Na vrsto je znova prišla poroka. Njen drugi izvoljenec je bil bivši spremljevalni plesalec Chris Judd, ki ga je spoznala na snemanju videospota Love Don’t Cost a Thing. Poročila sta se 29. septembra 2001 v predmestju Los Angelesa. Njun zakon se je končal junija 2002, uradno pa sta se ločila leta 2003.

Medtem je imela Jennifer že novo ljubezen, in sicer igralca Bena Afflecka. Bila sta tako zanimiva za medije, da so ju klicali kar Bennifer, zaročila pa sta se novembra 2002, ko ji je Ben podaril šestkaratni rožnati diamantni prstan, ki naj bi stal kar 1,2 milijona dolarjev. Poročila naj bi se 14. septembra 2003 v Santa Barbari, a sta le nekaj ur pred obredom vse skupaj odpovedala. Konec razmerja sta uradno potrdila januarja 2004.

Manj kot dva meseca po koncu ljubezni z Benom Affleckom so Jennifer Lopez opazili v družbi njenega dolgoletnega prijatelja, pevca Marca Anthonyja. Nekateri pravijo, da sta razmerje prvič začela že v poznih devetdesetih, pred njegovim prvim in njenim drugim zakonom. Kakšno je stanje danes, vemo.

Kakorkoli že … Jennifer zelo verjetno čaka burna ljubezenska prihodnost tudi v bodoče.

Najbolj brano