Jennifer Lopez in Ben Affleck sta zaročena! Poglejte njen netradicionalen, a čudovit prstan

Več kot dve desetletji po tem, ko sta se prvič srečala, bosta Jennifer Lopez in Ben Affleck stopila pred oltar!

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta zaročena! Poglejte njen netradicionalen, a čudovit prstan - Foto: Profimedia

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta zaročena!

Jennifer Lopez je novico delila s svetom z ekskluzivnim videoposnetkom, ki ga je objavila v svojem osebnem glasilu za oboževalce (imenovanem On the J.Lo), poročajo People, E! News in Page Six.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

V videoposnetku je pevka in igralka sijoče pokazala svoj novi zaročni prstan - svetlozeleni diamant smaragdnega brušenja. Zvezdnica je delila napovednik posnetka na svojih straneh v družabnih omrežjih, kjer je zapisala: "Veliko naznanilo!!!!". Oboževalci so paru po velikem razkritju hitro začeli pošiljati čestitke na Twitterju in Instagramu.

J. Lo in Ben Affleck sta se skoraj dve desetletji po tem, ko sta se sprva razšla, ponovno združila aprila 2021, potem ko je razpadla njena zaroka z Alexom Rodriguezom.

Par se je prvič srečal leta 2001 na snemanju romantične komedije Gigli. Kmalu zatem sta javno razkrila svoje razmerje in postala par. Novembra 2002 se je par zaročil. Ben Affleck je zvezdnico slavno zaprosil s 6,1-karatnim rožnatim diamantom, ki ga je stal 2,5 milijona dolarjev. Toda le dve leti pozneje sta naznanila konec zaroke.

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta se z leti razšla z različnimi ljudmi. Pevka se je leta 2004 poročila z Marcom Anthonyjem, pozneje pa sta dobila dvojčka Emme Muñiz in Maxa Muñiza. Tudi igralec se je leta 2005 poročil z Jennifer Garner in v času zakona sta pozdravila tri otroke: hčerki Violet in Seraphino Affleck ter sina Samuela Afflecka. J.Lo in Anthony sta se ločila leta 2014, medtem ko sta se Affleck in Garnerjeva ločila leta 2018.

Odkar sta se Bennifer leta 2021 ponovno združila, sta se oba odprla, da sta dala drugo priložnost v svoji ljubezenski zgodbi.

"Zdaj sva starejša, pametnejša, imava več izkušenj, sva na različnih mestih v življenju, zdaj imava otroke in teh stvari se morava zelo zavedati. Zelo sva zaščitniška, ker je to tako lep čas za vse nas," je Lopezova februarja letos povedala za revijo People. "Lepo je, kako se počutiva zelo drugače, kot sva se počutila pred leti. ... To je bolj cenjeno in praznovano, kar je lepo. ... Ko nekoga najdeš in ga resnično, resnično ljubiš ter dobiš drugo priložnost? To je res redka, dragocena in lepa stvar, ki je ne jemljeva za samoumevno."

Ben Affleck je o poteku njunega razmerja razmišljal v intervjuju za WSJ Magazine leta 2021. "Lahko rečem, da je zame vsekakor lepo," je igralec dejal o njunem ponovnem srečanju. "To je dobra zgodba. To je odlična zgodba. In, veste, morda jo bom nekega dne povedal. Vse bom napisal."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Če ste mislili, da so te superge preživete, ste se motili: To pomlad se vrača trend superg iz naših najstniških dni

Priporočamo tudi: Jennifer Lopez očarala v čudoviti pomladni maksi obleki, popolni za ženske nad 40 let

Najbolj brano