Gigi Hadid razkrila resnico o plastični operaciji in nosečnostjo med modnim mesecem

Končno vemo resnico o njenem ovalnem obrazu in polnih ličkih.

Gigi Hadid razkrila resnico o plastični operaciji in nosečnostjo med modnim mesecem - Foto: Profimedia

Vsi smo se veselili, ko je prišla na dan novica, da Gigi Hadid in Zayn pričakujeta prvega otroka, vključno z njeno družino. Gigina mama je o nosečnosti spregovorila v nizozemski publikaciji, sama pa je nosečnost potrdila v oddaji The Tonight Show with Jimmy Fallon.

To je bilo prvič, da je Gigi javno spregovorila o njuni veliki novici, ta teden pa je na Instagramu v živo z Maybellinovo umetnico ličenja Erin Parsons komentirala govorice o plastični operaciji, svoji nosečnosti in o tem, kako je bilo hoditi po modni pisti med nosečnostjo med modnim mesecem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Utišala je tudi govorice o lepotni operaciji.

Na vprašanje, ali je kdaj imela v obrazu kakšno polnilo ali plastično operacijo, je odgovorila: "Stvari, ki jih vidite na spletu, so tako smešne. Ljudje mislijo, da svoje obrvi oblikujem v tako obliko. Če pogledate moje otroške fotografije, imam te nore obokane obrvi, odkar sem se rodila. "

"Prav tako ljudje mislijo, da si v obraz vbrizgavam polnila, in je zato moj obraz okrogel - to imam že od rojstva. Še posebej pa med modnim mesecem, ko sem bila že nekaj mesecev noseča..."

Ko jo je Erin vprašala, ali je sama opazila, da se je njen obraz spremenil, ko je zanosila, je Gigi dejala: "No, mislim, da imam že tako bolj poln obraz, tako da ni bilo veliko za zapolniti... Brez skrbi. Zadovoljna sem z naravnim procesom sveta."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Po tem, ko se je Gigi naličila in razkrila, kako oblikuje svoje obrvi, je še naprej klepetala o plastičnih operacijah in kako se ji zdi, da je preveč "prestrašena" in potrebuje preveč nadzora, da bi lahko zaupala poskusu plastične kirurgije in dodala, da "nikoli ni ničesar vbrizgala" v svoj obraz.

"Že celo življenje se želim sprejeti tako, kot sem."

Rekla je: "[Moj obraz] je zagotovo ožji (od tistega pri 17. letih), ampak tudi mislim, da se ljudje prehitro odločajo za trajne spremembe na svojih obrazih," je dejala. "Sama pa sem se resnično vedno sprejemala tako, kot sem."

Nadaljevala je: "To še ne pomeni, da včasih nisem negotova. Toda, ob posebnih priložnostih, si lahko z ličili in senčenjem malo spremeniš obliko nosu ali se malo poigraš z ličili."

Ne glede na lastno sprejemanje je dodala še, da ni proti operacijam, le da trenutno niso zanjo, in dodala: "Tako sem vesela, da lahko vsi počnejo, kar hočejo, kar jih osrečuje in dela bolj samozavestne v svoji koži."

Paru želimo srečno nosečnost in zdravega otročička.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: 10 ključnih kosov, ki jih ima v garderobi vsaka Francozinja

Priporočamo tudi: Obožujete skodrane lase? Jennifer Lopez nam je pokazala, kako jih bomo nosili to poletje

Najbolj brano